«Μπήκα σε αυτή την διαδικασία γιατί..»: H αποκάλυψη της Βλαντή για την υιοθεσία και την κατάψυξη ωαρίων

Η Παναγιώτα Βλαντή παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και την Κορύνα Μανταγάρη, όπου μίλησε για τον γάμο της με τον Γιάννη Βλάχο, για την κρυοσυντήρηση ωαρίων στην οποία έχει προχωρήσει, ενώ αποκάλυψε ότι με την εν λόγω κίνηση παρότρυνε κι άλλες γυναίκες να προχωρήσουν σε ένα αντίστοιχο βήμα.

Η Παναγιώτα Βλαντή για την κρυοσυντήρηση ωαρίων

«Είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί, και δύο ως παντρεμένοι. Μου αρέσει πάρα πολύ ο έγγαμος βίος, γιατί δεν νιώθω πιεσμένη. Εντάξει, ακόμα είναι φρέσκο, αλλά δεν έχω νιώσει ότι ο γάμος μας έχει ρουτίνα. Δεν υπάρχει περιθώριο ρουτίνας, γιατί ο Γιάννης έχει πολλά ενδιαφέροντα κι εγώ επίσης. Αγαπάμε πολύ τη φύση και έχουμε πολλές κοινές ασχολίες, που κάνουμε μαζί, αλλά και χώρια», δήλωσε μεταξύ άλλων η Παναγιώτα Βλαντή στη Real Life για τον σύζυγό της.

Όσον αφορά την απόφασή της να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωραίων, δήλωσε: «Είναι σημαντικό να έχεις φροντίσει κάποια πράγματα σε νεαρή ηλικία και το λέω συνέχεια αυτό και θα το λέω. Είναι πολύ σημαντικό και θα πρέπει οι ίδιοι οι γονείς να πηγαίνουν τις κόρες τους στην κατάλληλη ηλικία».

Η Παναγιώτα Βλαντή συμπλήρωσε επίσης για το συγκεκριμένο θέμα: «Στην ανιψιά μου, που είναι σε κατάλληλη ηλικία, το έχω πει και έχει κάνει κατάψυξη ωαρίων. Το λέω σε νέα κορίτσια. Εγώ μπήκα στη διαδικασία να κάνω κατάψυξη ωαρίων, γιατί ήθελα να κάνω οικογένεια. Τώρα θα δούμε από δω και πέρα. Κάποια πράγματα δεν βγαίνουν πάντα όπως τα θέλεις, όπως τα έχεις υπολογίσει».

Παράλληλα, η γοητευτική ηθοποιός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε υιοθεσία: «Ενδεχομένως θα μπορούσα να το σκεφτώ και να το κάνω. Είναι πολύ δύσκολο, όμως, να γίνει κάτι τέτοιο διαδικαστικά. Μπορεί τα πράγματα να έχουν καλυτερεύσει αλλά υπάρχει ακόμα μεγάλο πρόβλημα. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός, θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Το θέμα είναι αυτοί που ταλαιπωρήθηκαν πριν από εμάς και εμείς. Ακόμα καλύτερα και για την Ελλάδα».

Related posts

Μικρούτσικος για Μαλέσκου: «Έτσι όπως την έβλεπα, πίστευα ότι είναι πολύ υποστηριγμένη από το κανάλι…»

Λευτέρης Πανταζής: «Έχω βάλει λάδι στην Μαρίνα Σάττι, ελπίζω να είμαστε πρώτοι στην Eurovision»

Σταμάτης Γονίδης: Ήμουν χαζός, κάναμε 2 εκτρώσεις αλλά τότε δε γνώριζα τον Χριστό. Είδα θαύμα και μου μίλησε