«Μπαμπάκα μου ήσουν αντικατάστατος»: Το συγκινητικό βίντεο της Ναταλίας Γερμανού για τα 24 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε το βράδυ της Δευτέρας 22/5 η Ναταλία Γερμανού, με αφορμή την συμπλήρωση 24 χρόνων από την ημέρα που έφυγε από την ζωή ο πατέρα της, Φρέντυ Γερμανός.

Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο με στιγμές του πατέρα της και το συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα περιγράφοντας τα συναισθήματά της.

Η ανάρτηση της

«Χτες ήταν γιορτή. Γιόρταζε ο Κωνσταντίνος, η Ελένη, γιόρταζε το my number one (18 χρόνια από τη μαγική μας νίκη στο Κίεβο) είχαμε και εκλογές.. 21 Μαΐου. Αυτή η μέρα ! Που κάθε χρόνο η χαρά και η λύπη συγκρούονται μέσα μου σαν να σταμάτησε ο χρόνος. Προχθές η Κατερίνα Βλάχου μου έφτιαξε αυτό το υπέροχο βίντεο.

Μπαμπάκα μου δεν θα σε φτάσω ποτέ γιατί ήσουν ο καλύτερος και -ναι, αναντικατάστατος, όμως να ξέρεις είσαι η πυξίδα μου και θα είσαι για πάντα. 5/9/1934-21/5/1999», έγραψε η Ναταλία Γερμανού.

Related posts

«Όχι στην συγκάλυψη»: Θύελλα αντιδράσεων με την απόφαση για τον Όλιβερ της Αράχωβας

Όλο το διαδίκτυο μιλά για την Εριέττα Κούρκουλου: Είπε για τον Όλιβερ την πιο σκληρή αλήθεια και χειροκροτήθηκε

«Ήταν ο πυρήνας της ζωής μου…» – Τα τρυφερά λόγια του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για τη Ζωή Λάσκαρη, λίγα χρόνια μετά το θάνατό της