«Μούσκεμα όλα…»: Ενθουσιασμός στην εκπομπή του Μουτσινά για τον Andrew Lambrou

Η Κύπρος πήρε το μεγάλο εισιτήριο, για τον τελικό της Eurovision και με αφορμή αυτή την νίκη, ξεκίνησε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι την Παρασκευή.

Ο Victor Vernicos και ο Andrew Lambrou βρέθηκαν στο επίκεντρο των σχολίων του παρουσιαστή.

Τι ανέφερε ο παρουσιαστής

Αρχικά, ο Νίκος Μουτσινάς είπε για την εμφάνιση της Ελλάδας: «Ο Βίκτωρας ήταν πάρα πολύ καλός χθες. Τα τραγούδια που πέρασαν δεν ήταν ότι ήταν εξαιρετικά και να πεις πω πω! Ο Victor είχε μια ωραία φρεσκάδα… μπορεί να μην είχε την εξαιρετική άρτια φωνή, αλλά ήταν πάρα πολύ ωραίος, ήταν πολύ θετικό. Μπράβο αγόρι μου».






Στη συνέχεια, βλέποντας τα πλάνα του Andrew Lambrou από την Κύπρο, ο Νίκος Μουτσινάς είπε όλο νόημα: «Πάμε Κύπρο όπως είστε. Ωραίος και ωραίο τραγούδι. Μπράβο. Να τον χαίρεστε. Και η Κύπρος νομίζω ήταν… τα νερά βλέπετε πίσω… μούσκεμα όλα. Ήταν μονόδρομος νομίζω. Καλή επιτυχία».

O Andrew Lamprou που προκρίθηκε στον τελικό της Eurovision είναι στο «Καλό Μεσημεράκι» και… δοκιμάζει τα αγγλικά του Ν. Μουτσινά. Επίσης αποκαλύπτει ότι η γιαγιά του «προέβλεψε» ότι ο Andrew θα τραγουδήσει στη σκηνή της Eurovision από το 2005 όταν παρακολουθούσαν την εμφάνιση της Ε. Παπαρίζου.

Δείτε το video






Related posts

Μισθός ευκαιρίας με 4ψηφιο αριθμό: Ο Βασιλιάς Κάρολος ψάχνει προσωπικό & η Καμίλα έβαλε την πιο viral αγγελία της χρονιάς

Ξινό βγήκε το ταξίδι στη Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Δεν πήραμε κινητό στην κόρη μας μέχρι το Γυμνάσιο και τελικά την πληγώσαμε”