“Μου’ πε ο γείτονας ότι καίγεται το σπίτι μου, η μαμά μου δε μπόρεσε να βγει”: Κατέρρευσε on air ο Δημήτρης Καμπόλης

Ο Δημήτρης Καμπόλης βρέθηκε στην εκπομπή που παρουσιάζουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά και μίλησε για την απώλεια των γονιών του και μάλιστα λύγισε όταν αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του.

Όσα αποκάλυψε

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «είμαι 99% σίγουρος ότι ο μπαμπάς μου «έφυγε» από λάθος γιατρού, γιατί κάναμε ένα χειρουργείο και ήρθε μετά ο αναισθησιολόγος και είπε ότι συγγνώμη τώρα έμαθα το περιστατικό κι άλλη συνάδελφος το είχε αναλάβει, αλλά έχασε τον πατέρα της κι έπρεπε να φύγει. Εκεί μου φάνηκε ότι κάτι έγινε, γιατί ο μπαμπάς μου δεν μπόρεσε ποτέ να συνέλθει αναπνευστικά κι είχε πάντα τη μάσκα. Ήταν 2,5 μήνες στην εντατική, μέχρι που μου είπε δεν μπορώ άλλο κουράστηκα. Δεν μπορούσα να το κυνηγήσω, γιατί δεν είχα αποδείξεις».

Για την απώλεια της μητέρας του, επεσήμανε «μετά από 4 χρόνια, ήρθε ο θάνατος της μαμάς μου. Είχε πάθει μία μικρή άνοια, λόγω του συμβάντος με τον μπαμπά. Θυμάμαι ότι ήταν Δευτέρα και καλοκαίρι και της είπα “μαμά δεν θα πάω κάπου για ένα διήμερο. Θα κάτσουμε μαζί να περάσουμε ωραία”. Την πήρα κι αγκαλιά. Την επόμενη ημέρα «έφυγε» το απόγευμα. Την είχα πάρει τηλέφωνο το μεσημέρι και τη ρώτησα “μαμά ήπιες τα χάπια;”. Με πήρε ένας γείτονας το απόγευμα στη δουλειά και μου είπε ότι μάλλον καίγεται το σπίτι σου στο Κερατσίνι. Μας είπαν άγνωστη αιτία, πήρε φωτιά το δωμάτιο και δεν μπόρεσε να βγει. Προσπάθησαν οι πυροσβέστες κι άλλοι λένε ότι άργησε να έρθει το ασθενοφόρο. Εμένα αυτό μού έδωσε δύναμη και είπα ότι θα πατήσω στα πόδια μου».

Δείτε το video


Related posts

Δεν άντεξε και ξέσπασε: Η Δανάη Μπάρκα ξεκαθάρισε τη θέση της με 1 ανάρτηση & έκλεισε πολλά στόματα

«Πήραν τα υπολείμματα των παıδıών και τα πέταξαν» Σπαράζει καρδıές ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη

«Γκόμενοι είμαστε;» – «Ποτέ δεν ξέρεις»: Όταν η Δανάη Μπάρκα είχε κάνει φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου