«Μου λέγανε φρικτά πράγματα»: Το παράπονο του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου για την Eurovision & οι 2 πυλώνες της ζωής του

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ήταν σήμερα ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Ο τραγουδιστής μίλησε για τους ανθρώπους που αποτέλεσαν σταθμό στην καριέρα του, ενώ αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει.

Όσα ανέφερε

«Ο Γιάννης Πάριος ήταν ένας από τους ανθρώπους που με βοήθησαν και ίσως είναι και η πιο ουσιαστική βοήθεια που μου έχει δοθεί ποτέ με το ντούετο που κάναμε. Είναι ο άνθρωπος που με βοήθησε για να κάνω ένα restart στην καριέρα μου. Ο Γιάννης Πάριος μου είπε να αποχωρήσω από τους ONE και να κάνω σόλο καριέρα», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου είπε στη συνέχεια: «Ο άλλος πυλώνας που με βοήθησε είναι η Άννα Βίσση. Ο Γιάννης Πάριος και η Άννα είναι οι δύο σταθερές στην καριέρα μου. Χωρίς την Άννα ίσως να ήμουν τίποτα από αυτά που είμαι τώρα. Μέχρι και πρόσφατα που συνεργαστήκαμε στην Κύπρο μου έδωσε πράγματα απλόχερα, ενώ δεν είχε ανάγκη να το κάνει είναι η ”Άννα Βίσση”. Με την Άντζελα βρισκόμαστε πολύ πιο συχνά. Σε καιρούς που είχα ανάγκη με βοήθησε κι εγώ ήμουν δίπλα της».

Για την Πέγκυ Ζήνα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου είπε: «Με την Πέγκυ Ζήνα κάναμε κάποιες εμφανίσεις στις ”Νότες” στην Κύπρο, όπου ήταν η πρώτη φορά που δουλέψαμε μαζί παρ’ ότι είμαστε 25 χρόνια κολλητοί φίλοι. Εκεί φάνηκε πόσο ταιριάζουμε. Αναμφισβήτητα είναι μία σπουδαία τραγουδίστρια με λαμπρή καριέρα. Έχει σπουδαίες γνώσεις μουσικές, κι επειδή έχω κι εγώ μουσικές γνώσεις ταιριάζουμε πολύ. Η Πέγκυ εκτός από σπουδαία τραγουδίστρια είναι και σπουδαία φίλη που μπορεί να βασίζεσαι πάνω της».

Για τη Eurovision, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ανέφερε: «Το τραγούδι Ζάρι είτε σου αρέσει είτε όχι δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι μία πρόταση. Η Μαρίνα είναι ταλαντούχα. Το βιντεοκλίπ έχει και λίγο αυτό το νεοκίτς που μου άρεσε πολύ εμένα, το βρήκα άποψη. Ωστόσο, δεν ξέρω αν μου αρέσει το τραγούδι. Η Eurovision θέλει το κάτι. Το Ζάρι θα πέσει ή πολύ κάτω ή εξάρες, δεν υπάρχει μέση λύση».

Για την προσπάθεια που είχε κάνει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου να πάει για τέταρτη φορά στην Eurovision, τόνισε: «Ήμουν πιο μικρός τότε και στεναχωριόμουν, αλλά τώρα γελάω με αυτά. Υπήρχαν στοχευμένα πράγματα του τύπου “τι θέλει να πάει αυτός ο άχρηστος;”, τέτοια πράγματα. Τα έχω διαβάσει για πολύ κόσμο, όχι μόνο για μένα. Πλέον τα αγνοώ».

Δείτε το video






Related posts

Εξομολόγηση ψυχής από το Νίκο Γαλανό: «Για κάποια χρόνια ο τζόγος ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου» (video)

Ανατριχιάζουν τα τελευταία λόγια του Δημήτρη Κόκοτα: «Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι»

«Εγώ γκαντέμης;»: Viral έγινε ξανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok & οι απανωτές αντιδράσεις