«Μωρέ τι λέω σήμερα;»: Η σπάνια αναφορά της Μενεγάκη στον Ματέο και τα υπονοούμενα για τα προβλήματα του γάμου της

Η εξομολόγηση της Παναγιώτας Βλαντή για τον σύζυγό της και την επιθυμία του να μη βγαίνει στα social media σχολιάστηκε από την Ελένη Μενεγάκη και την παρέα της, το μεσημέρι της Πέμπτης Φεβρουαρίου.

Η παρουσιάστρια έκανε μία… έμμεση αναφορά στον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο ο οποίος είναι άνθρωπος των media αλλά και στον Μάκη Παντζόπουλος ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τη δημοσιότητα…

Όσα ανέφερε

«Είναι δύσκολο το θέμα. Θέλω να πω, επειδή ξέρω, το έχω δει, το έχω ζήσει στην πράξη… Και με τον άνδρα ο οποίος γνωρίζει πώς είναι αυτή η δουλειά και το αποδέχεται και είναι σαν να συμμετέχει στο ίδιο παιχνίδι… Και με άνθρωπο ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με αυτή τη δουλειά και άμα ξεκινήσει και αγριευτικά το θέμα, δηλαδή με πολύ κυνηγητό, εκεί είναι που λες «αχ θα τον χάσω και δε θα φταίω εγώ!». Άμα σε νοιάζει. Γιατί κι εμείς έχουμε ψυχή, μη νομίζετε… Εμείς δεν θέλουμε να έχουμε μία ωραία, στρωτή, προσωπική ζωή;» είπε η Ελένη Μενεγάκη και πρόσθεσε:

«Για κάποιους ανθρώπους που δεν το έχουν δει ποτέ στη ζωή τους αυτό το έργο, μπορεί να είναι πολύ αγριευτικό. Κι από εκεί και πέρα είναι θέμα εκείνου που είναι σε αυτή τη δουλειά πώς νιώθει ότι μπορεί να το χειριστεί. Μπορεί να το βρει κάπως μαζί του με μία πιο μεσοβέζικη λύση;».

Όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στην Ελένη Μενεγάκη ότι είναι σε άλλο επίπεδο, εκείνη απάντησε: «Εγώ όταν ξεκινάω μία σχέση, τι λέω; ‘Παιδιά, μην με βλέπετε έτσι… Εγώ είμαι σε ένα άλλο επίπεδο’; Άνθρωπος είμαι, ό,τι είμαι εγώ, είναι και ο άλλος που είναι δίπλα μου. Μην με βλέπετε εσείς που με βλέπετε στη δουλειά κι έχετε μία άλλη οπτική… Είναι αλλιώς να ζεις με έναν άνθρωπο και να έχεις μία σχέση. Πώς έλεγε η άλλη στην ταινία με το Νότινγκ Χιλ; Είμαι ένα απλό κορίτσι που ερωτεύτηκε ένα απλό αγόρι… Μωρέ τι λέω σήμερα; Διαφημίσεις».

Related posts

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για το Nemo: Έχασε τελικά το τρόπαιο της Eurovision, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες

Ενοχλημένη για τον Τσαγκρίδη η Κατερίνα Καινούργιου: «Ρώτα τον εσύ αγάπη μου…»

Παραδέχεται το λάθος της η Ελεονώρα Μελέτη: «Προσπάθησα να κρατήσω ισορροπίες σε μια εκπομπή»