«Μόνο η πίστη και η προσευχή με κράτησαν δυνατή»: Οι δύσκολες ώρες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τα θέματα στην εγκυμοσύνη της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει τους πιο ευτυχισμένους μήνες της ζωής της, καθώς εδώ και λίγο καιρό έχει φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Έτσι, παρ’ όλες τις αναποδιές που της έχουν συμβεί δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να απολαμβάνει τις όμορφες στιγμές με τον γιο της, μοιράζοντας τες ταυτόχρονα με τους ακολούθους της στα social media.

 Τυχερή μέσα στην ατυχία της

Βλέπετε πριν λίγο καιρό τραυμάτισε το πόδι της και τώρα βρίσκεται στην αποθεραπεία, με την ίδια παρόλα αυτά να νιώθει τυχερή μέσα στην ατυχία της επειδή έχει τον γιο της κοντά της.

Αυτή όμως δεν ήταν η μόνη ατυχία που βρήκε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όπως αποκάλυψε μέσα από ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πέρασε δυσκολίες που ξεπέρασε μόνο με πίστη στο Θεό.

To όνομα που έδωσε στον γιο της είναι Βλάσσης.

«Είχες γενικά εύκολη εγκυμοσύνη; Έπρεπε να μείνεις ξαπλωμένη πχ λόγω συσπάσεων;», ρώτησε μια διαδικτυακή της φίλη σε ένα Q&A που έκανε η Κωνσταντίνα, πριν καιρό.

«Μετά το Doppler και για 2 μήνες περίπου περάσαμε διάφορα. Μόνο η πίστη με κράταγε δυνατή. Κάποια στιγμή που θα είμαι έτοιμη θα μιλήσουμε… Δεν θα την ξεχάσω εκείνη την ημέρα. Γενικά έχω ελάχιστες φωτογραφίες από τότε. Απλά παρέμενα στον καναπέ/κρεβάτι και προσευχόμουν να περάσει ο καιρός!».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η προσευχή στον Αρχάγγελο Μιχαήλ

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κρατά στα χέρια της την εικόνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ του Πανορμίτη.

Μέσα από το Insta story της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδειξε και μια εικόνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ. Εικόνα που προσευχόταν όλο το διάστημα που πέρασε δύσκολα. Η ίδια δεν αποκάλυψε την προσευχή που ενδεχομένως να έκανε όμως μόνο μία προσευχή προς τον Αρχάγγελο Μιχαήλ κάνουμε κάθε φορά που θέλουμε να ξεπεράσουμε μια δυσκολία.

«Κύριε Θεέ, Βασιλεύ Μέγα, Άναρχε! Απόστειλον, Κύριε, τον Σον Αρχάγγλεον Μιχαήλ, επί τον δούλον Σου (όνομα) ινα ρύσης με από εχθρών ορατών και αοράτων.

Αρχάγγελε Κυρίου Μιχαήλ, δος ειρήνην και ευημερίαν τω Σω δούλω (όνομα).

Αρχάγγελε Κυρίου Μιχαήλ, των δαιμόνων μαχητά, πολέμησον τους εχθρούς τους πολεμούντας με, ποίησον αυτούς ώσπερ αμνούς και απόστρεψον αυτούς ως ο άνεμος την κόνιν.

Ω Μέγα Αρχάγγελε Κυρίου Μιχαήλ! Αρχιστράτηγε, Πρώτε των εξαπτερύγων Χερουβείμ και Σεραφείμ και πάντων των Αγίων, γενού μοι προστάτης και βοηθός εν ταίς θλίψεσι και ταίς στενοχωρίαις μου, εν τη ερήμω, εις τας οδούς, εις τους ποταμούς, και εν τη θαλάσση γενού μοι γαλήνιος λιμήν.

Σώσον με, Αρχάγγελε Μιχαήλ, από των πονηριών του διαβόλου, όταν ακούσης με, τον αμαρτωλόν δούλον (όνομα), καλούντα το όνομά Σου το Άγιον. Γενού μοι βηθός ταχύς και επάκουσον της προσευχής μου.

Ω Μέγα Αρχάγγελε Μιχαήλ! Νίκα πάντας τους εναντίους μου τη δυνάμει του Τίμιου και Ζωοποιού Ουράνιου Σταυρού του Κυρίου, ευχαίς της Υπεραγίας Θεοτόκου, των Αγίων Αγγέλων, των Αποστόλων, του Αγίου Προφήτου Ηλιού, του Αγίου Νικολάου του Θαυματουργού, του Αγίου Ανδρεου του διά Χριστόν Σαλού, του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Νικήτα και Ευσταθίου και πάντων Σου των Αγίων.

Ω Μέγα Αρχάγγελε Μιχαήλ! Βοήθει με τον αμαρτωλόν δούλον Σου (όνομα), σώσον με από σεισμού, πλημμύρας και πυρός, από αοράτων ενθρών, από ανοήτου θανάτου, από παντός κακού και από πονηρών δαιμόνων, Μέγα Μιχαήλ Αρχάγγελε Κυρίου, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιωνων.

Αμήν.»

Related posts

«Την τελείωσε» με 5 λέξεις: Το απαράδεκτο σχόλιο που προσέβαλε την Ελεονώρα Μελέτη & εξόργισε τον Χάρη Ρώμα

Κατάθεση ψυχής από την Χάρις Αλεξίου: «Πενθώ επειδή έχασα τη φωνή μου, δε μπορώ να κοροιδεύω τον κόσμο»

Ξέσπασε η Ιωάννα Μάνδρου: «Έχω τσακωθεί πολλές φορές – Δεν θα με διώξει ο άλλος επειδή είναι κακοποιητής»