Μόνο έτσι θα δεχτεί: Ο απαράβατος όρος της Κέιτ για να συναντηθεί με τον Χάρι μετά τη “ρήξη” & η άγνωστη σχέση

Ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αν και δεν προβλέπεται να συναντηθεί με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, ή τον αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, όπως ανακοινώθηκε.

Ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε στο Λονδίνο την Τρίτη 7 Μαΐου για να παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 10 χρόνια των αγώνων Invictus. Ωστόσο, ο πατέρας του, βασιλιάς Κάρολος, δεν θα μπορέσει να συναντηθεί μαζί του λόγω του πολύ απασχολημένου προγράμματός του και των δημόσιων υποχρεώσεών του μετά την επιστροφή του στο παλάτι.

Ο απρόσμενος όρος της Κέιτ Μίντλετον

Ο Χάρι ταξίδεψε μόνος του στο Ηνωμένο Βασίλειο, χωρίς τη Μέγκαν και τα παιδιά του, και αύριο θα παραστεί σε μια προγραμματισμένη λειτουργία στον καθεδρικό ναό Αγίου Παύλου. Έχει προσκαλέσει αρκετά μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του αδελφού του, Ουίλιαμ, αλλά δεν αναμένεται να παραβρεθεί.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του μικρότερου γιου του βασιλιά της Αγγλίας στον εν λόγω ναό μετά από την πολύ συζητημένη εμφάνιση της βασίλισσας Ελισσάβετ τον Ιούνιο του 2022, κατά την οποία τόσο αυτός όσο και η Μέγκαν Μαρκλ υπέστησαν έντονη δημόσια κριτική.

Αν και η Μέγκαν θα απουσιάζει από το ταξίδι, υπάρχουν εικασίες για μια πιθανή επανένωση του Χάρι με τους βασιλικούς συγγενείς του. Αυτές οι εικασίες τροφοδοτούνται από «εμπιστευτικές πληροφορίες» που αναφέρουν ότι η Κέιτ είναι πιο ανοιχτή σε μια συνάντηση με τον κουνιάδο της από ό,τι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Η διάγνωση της Κέιτ «κλειδί» για τη συμφιλίωση

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα για τα της Βασιλικής οικογένειας Τομ Κουίν, η πρόσφατη διάγνωση της Κέιτ με καρκίνο μπορεί να έχει επηρεάσει τη στάση της, καθώς το σοκ της πιθανής απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου μπορεί να οδηγήσει τον Χάρι να αναζητήσει νέους τρόπους αναζωογόνησης της σχέσης τους. Οι αναφορές όμως δείχνουν έναν ενοχλημένο Ουίλιαμ με τον αδελφό του στην αυτοβιογραφία του, η οποία αποκαλύπτει δυσάρεστες λεπτομέρειες για τη σχέση τους και την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Οι περιγραφές αυτές αποτυπώνουν έναν απότομο και υποτιμητικό τρόπο με τον οποίο οι μέλη της βασιλικής οικογένειας συμπεριφέρονται προς τη Μέγκαν Μαρκλ και τον ίδιο τον Χάρι, αναδεικνύοντας διαφορές απόψεων που υπάρχουν μέσα στην οικογένεια.

Από πηγές που προέρχονται από το παλάτι μάλιστα διαφανώς διαρρέουν ότι η Κέιτ θα συμφωνούσε να συναντηθεί ξανά με τον πρίγκιπα Χάρι, με τον οποίο είχαν στενή σχέση στο παρελθόν. Ωστόσο, είχε μία προϋπόθεση: Να μην είναι παρούσα η Μέγκαν!

Παρά τις συνεχιζόμενες διαμάχες και την απόσταση που δημιουργήθηκε μεταξύ των δύο ζευγαριών λόγω της μετεγκατάστασης του Χάρι και της Μέγκαν στην Καλιφόρνια το 2020, η επίσκεψη του Δούκα του Σάσεξ στο Λονδίνο έχει δημιουργήσει νέες ελπίδες για μία πιθανή συμφιλίωση τουλάχιστον μεταξύ αυτού και της Κέιτ.

Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν η επίσκεψη του Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο θα βοηθήσει στην επούλωση των ρωγμών στη βασιλική οικογένεια, ή αν τα υπάρχοντα προβλήματα θα επιδεινωθούν περαιτέρω

Related posts

Δύσκολες ώρες για τον Σχίζα:«Προσπάθησα να το κρύψω από την κόρη μου, δυστυχώς το έμαθε από το ίντερνετ»

«Καυτό καρφί» Γιώργου Τσατραφύλλια: «Εμμονικός ο υποτροπικός αεροχείμαρρος με νέα έξαρση…»

Ανατροπή για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Η εικόνα του δε μας αφήνει…»