Μόλις επιβεβαιώθηκε: Θύμα διάρρηξης η Μιμή Ντενίση – Διαρρήκτες το σπίτι της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση, έχει ένα ιδιαίτερο σπίτι στο Θεολόγο, όπου περνάει τις διακοπές μαζί με την οικογένεια της. Έτσι και φέτος αποφάσισε να περάσει τις πασχαλινές διακοπές στο Θεολόγο, όμως την ώρα που έφτασαν στο σπίτι, βρήκε την αστυνομία μπροστά της.

Διαρρήκτες μπήκαν στο κτήμα του σπιτιού, πήραν διάφορα αντικείμενα από την αποθήκη αλλά δεν κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικού του σπιτιού.

Όσα ανέφερε η Μιμή Ντενίση

Η ηθοποιός μίλησε στο «Πρωινό» για τη διάρρηξη στο εξοχικό της, λέγοντας:

«Ήρθαμε στο Θεολόγο να ξεκουραστούμε και μόλις ήρθα βρεθήκαμε στην αστυνομία. Εδώ υπάρχει κάποια σπείρα που λυμαίνεται στην περιοχή, που δεν το ήξερα εγώ. Έχουν κατακλέψει πάρα πολλά σπίτια. Εδώ όπως ξέρετε είναι ένα κτήμα δεν είναι σκέτο σπίτι, έχει γύρω – γύρω αυτές τις μπρούτζινες που τις λέμε χελώνες, τα φώτα.

Αυτά τα έχουν ξεριζώσει όλα, προφανώς τα πουλάνε για το μπρούντζο. Δεν υπάρχει φως γύρω γύρω και είναι επικίνδυνο να ανάψουμε, μην εκτιναχθεί. Δεν μπήκαν ευτυχώς, δεν μπόρεσαν να μπουν στο σπίτι γιατί είχε συναγερμό μπήκαν σε μια αποθήκη δίπλα που έχουμε όλα τα μηχανήματα του κήπου, είναι μεγάλος ο κήπος και έχει άπειρα. Οι ψησταριές, τα μικρά ψυγεία, ότι χρησιμοποιούμε το καλοκαίρι.

Το σπίτι έχει συναγερμό που παρακολουθείται συνέχεια γι’αυτό δεν μπόρεσαν να μπουν μέσαστο σπίτι. Προσπάθησαν, είδαμε σπασμένα πράγματα, ένα τραπέζι μαρμάρινο που δεν σπάει από αντικείμενο πρέπει να πατήσει κάποιος πάνω. Προσπάθησαν να μπουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Καλό είναι να μαθευτεί όχι για μένα, για την περιοχή. Τώρα ήρθε η αστυνομία από την Αταλάντη και αύριο από τη Λαμία. Ήταν ένα “δώρο πασχαλινό”. Καλά να είμαστε, υγεία να έχουμε, τι να πω ήταν να γίνει. Αρκεί να είναι το τελευταίο και να μην κινδυνεύει η περιοχή από κλοπές. Αν δεν είχε συναγερμό και να λειτουργεί ο συναγερμός, εντάξει θα είχε γίνει εδώ της τρελής», ανέφερε η ηθοποιός.

Related posts

Ξεσπά ο Γιάννης Καλλιάνος: «Ο πατέρας μου διασωληνώθηκε για τα μάτια του κόσμου»

«Δε θα την ψηφίσω γιατί…»: Απασφάλισε ο Κούγιας για την πρώην σύζυγο του Βατίδου

Μπέσσυ Αργυράκη: “Με εκνευρίζει που ο σύζυγός μου κάνει δουλειές στην κουζίνα. Δε θέλω να το βλέπω από άντρες”