«Μην σβήνεις σχόλια! Ντροπή!» – Οι αντιδράσεις κάτω από βίντεο της Δανάης Μπάρκα που έκανε γυμναστική

Ένα βίντεο από την προπόνησή της στο γυμναστήριο «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok η Δανάη Μπάρκα, με την ίδια να αυτοσαρκάζεται διερωτώμενη «τι ζω;!» και να επιχειρεί, μάλιστα, να… αποδράσει.

Η Δανάη Μπάρκα έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα να γυμνάζεται, με την ίδια ωστόσο να μην αγαπά ιδιαίτερα την άσκηση, όπως μαρτυρά και η σχετική λεζάντα στο βίντεό της, στην οποία αναγράφεται «μία μέρα με τον δυνάστη μου».

 Πίστευες ότι θα δεις τέτοιο βίντεο σε αυτόν τον λογαριασμό;

Στο σχετικό βίντεο, η δημοφιλής παρουσιάστρια καταγράφεται στη διάρκεια της προπόνησής της και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους την εμπειρία της από το γυμναστήριο με πολύ χιούμορ.

«Εδώ αναλύουμε τα προσωπικά μας για να μη βαριέμαι», «πρώτη προσπάθεια απόδρασης» και «τώρα τελείωσα;», αναφέρει στο βίντεό της η Δανάη Μπάρκα, η οποία φαίνεται ότι παρά τις… διαμαρτυρίες της το διασκεδάζει.

Δείτε το video

@danaibarka__ Θεέ μου τι ζώ ;! Μήπως να έρχεστε εκει να τα λέμε να περνάει η ώρα;;😇😂✌️ —-(πίστευες οτι θα δείς τετοιο βιντεο σ’αυτον τον λογαριασμο;;;; ΟΥΤΕ ΕΓΩ 😂) #gym #gymtok #gymmotivation #routine #workout #today #fyp #foryou #fypシ #foryoupage #funny #fypシ゚viral #fy #friday #pamedanai #viral #viralvideo #viraltiktok #workoutroutine #workoutmotivation #workoutchallenge #groundzerofitness ♬ πρωτότυπος ήχος – Danai Barka 🌻

Related posts

«Θα το πω δεν ντρέπομαι»: Η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε τη σχέση της με διάσημο τραγουδιστή μετά από χρόνια

Κατάθεση ψυχής από την Μαρία Κορινθίου: «Η αρχή της εφηβείας της κόρης μου, μου είχε πέσει “βαριά”»

«Είμαι λίγο πριγκίπισσα»: Σπάνια εξομολόγηση της Βάλια Χατζηθεοδώρου για τους πρώην συντρόφους της