Μιμή Ντενίση για την υιοθεσία της κόρης της: «Τη Μαριτίνα την ενημέρωσα για την πραγματικότητά της όταν ήταν 2 ετών»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Μιμή Ντενίση και αναφέρθηκε στην καριέρα της, τις παρενοχλήσεις στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και την κόρη της, Μαριτίνα.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, αναφέρθηκε στο bullying που έχει δεχτεί.

Όσα ανέφερε

«Δεν έχω υποστεί εγώ bullying δημόσιο; Πιο δημόσιο δε γίνεται. Αν μιλάμε για το bullying σε έναν άνθρωπο μυστικά εδώ, το να σε βρίζουν στην τηλεόραση είναι… το bullying. Είναι δημόσιο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για το θέμα της παρενόχλησης: «Να επαναορίσουμε λίγο τον όρο “παρενόχληση”, γιατί και σε αυτό έχει γίνει υπερβολή. Έρχεται ένας άνδρας και λέει “τι ωραία πόδια που έχεις” και λέμε “παρενόχληση, ήρθε αυτός και μου είπε ότι έχω ωραία πόδια”. Δεν είναι παρενόχληση αυτό. Παρενόχληση είναι να έρθει να με αγγίξει, να προσπαθήσει με το ζόρι να με φιλήσει, να με αρπάξει. Αυτό είναι παρενόχληση. Φυσικά και είχα τέτοιου τύπου προσεγγίσεις και προτάσεις και από σκηνοθέτες και από παραγωγούς που με είχαν ερωτευτεί και μου έλεγαν “έλα από εδώ, έλα από εκεί”, αλλά δεν θεωρούταν παρενόχληση».

Όσο για την κόρη της Μαριτίνα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μεγαλώνοντάς τη μόνη της, δήλωσε: «Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνει ένα παιδί μια γυναίκα μόνη της, γιατί πρέπει να κρατάς δύο ρόλους. Ακόμα και τώρα που η Μαριτίνα είναι 23, μου είπε “έχω ανάγκη να είσαι περισσότερο μαμά, γιατί είσαι πιο πολύ μπαμπάς”. Της έχω πει ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος, είμαι μαμά-μπαμπάς».

Πρόσθεσε επίσης: «Τη Μαριτίνα την ενημέρωσα για την πραγματικότητά της, όταν ήταν 2 ετών. Θεωρώ ότι πρέπει να λέμε την αλήθεια για όλα τα πράγματα. Δεν είναι μόνο για το θέμα αυτό, είναι για οτιδήποτε. Για παράδειγμα, ένας άνθρωπος που είναι γκέι, γιατί να να βασανίζεται 30 χρόνια και στα 30 του να λέει “ξέρετε, εγώ έχω αυτή την τάση”; Είναι ένα βασανιστήριο που αποκλείεται ο άνθρωπος να μην έχει αποκτήσει προβλήματα ψυχολογικά».

Με αφορμή την κουβέντα αυτή, αναφέρθηκε επίσης, στους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών. «Εγώ δεν είμαι υπέρ του να λες συνέχεια “και οι γκέι πρέπει να παντρεύονται”. Ή το θεωρείς φυσικό και είναι κομμάτι της κοινωνίας και δεν χρειάζεται να το λες συνέχεια ή δεν το θεωρείς φυσικό, όταν το λες συνέχεια. Η κοινωνία πρέπει να διατηρήσει τον βασικό κορμό και ο βασικός κορμός της είναι η πλειονότητα που είναι άνδρας – γυναίκα -παιδί. Αυτό είναι ο κορμός, τον οποίο συμπληρώνουν άτομα που δεν ήταν αποδεκτά μέχρι στιγμής και πρέπει να το συμπληρώνουν, αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε συνέχεια για τα άτομα αυτά σαν να είναι κάτι. Από μόνοι μας το κάνουμε σαν να είναι κάτι περίεργο και αφύσικο», τόνισε.

Αναφορικά με την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών, είπε: «Είμαι πολύ σκεπτική σε σχέση με αυτό. Δεν έχει να κάνει με γκέι και στρέιτ. Τα προβλήματα που έχουν στην εποχή μας τα παιδιά είναι άπειρα και εγώ που είμαι μια γυναίκα μόνη, άλλαξα πάρα πολύ τη ζωή μου. Ήμουν πολύ πιο έξω και στη διασκέδαση και στα φλερτ και στο να κάνω πιο εύκολα έναν δεσμό. Κόπηκαν αυτά αμέσως, όταν απέκτησα τη Μαριτίνα. Δεν μπορούσαν στο σπίτι μου να πηγαινοέρχονται ένα φλερτ που μου άρεσε 2-3 μήνες και ένας άλλος τους επόμενους 3 μήνες. Η Μαριτίνα δεν είδε στο σπίτι πέραν του Σωτήρη που παντρεύτηκα κανέναν άλλον».

Συμπλήρωσε επιπλέον: «Όταν ήταν μικρή και εγώ πήγαινα στο θέατρο, θεωρούσε ότι είμαι πολύ κακή μαμά, γιατί έφευγα κάθε βράδυ. Έλεγε πού πας κάθε βράδυ και φεύγεις και της έλεγα “δεν βγαίνω, πάω στη δουλειά μου, δεν είναι πρωινή δουλειά”. Δεν είχα όμως, τις συγκρούσεις αυτές που έχει μάνα και κόρη στην εφηβεία που η κόρη ανταγωνίζεται τη μάνα ή ζηλεύει. Είχα το αντίθετο, δηλαδή να ξυπνάω και να είμαι τέρας και η Μαριτίνα να λέει “τι ωραία που είσαι, έχω την πιο ωραία μαμά”. Δεν είχε κανέναν ανταγωνισμό».

Τέλος, μίλησε για τα περιστατικά που αντιμετώπισε η Μαριτίνα ως «η κόρη της Μιμής Ντενίση». «Επειδή ήταν η κόρη της Ντενίση, υπήρχε ένα bullying που δεν της άξιζε, πράγμα που είναι άδικο, γιατί δεν το εκμεταλλεύτηκε ποτέ. Όταν το bullying ήταν μεγάλο, πήγα κι εγώ στο σχολείο, έπιασα κι ένα παιδάκι από το αφτί και του είπα “μην το κάνεις αυτό, μην ενοχλείς το παιδί μου”. Είχε αποτέλεσμα η κίνησή μου. Ήμουν πάντα πολύ απασχολημένη, αλλά δεν έχασα ποτέ τον έλεγχο της Μαριτίνας. Πάντα αισθανόταν ότι είμαι πάνω από το κεφάλι της κι ας έλειπα», είπε κλείνοντας.

Related posts

Για τον Θανάση, τον Κώστα και τον Παύλo: Η οικογένεια Γιαννακόπουλου στέλνει το 7ο αστέρι ψηλά στον ουρανό με μια συγκινητική φωτογραφία

Φλέγεται η Λεωφόρος, καίγεται όλη η Ελλάδα: Πανηγυρίζουν στους δρόμους της Αθήνας οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

Γνωστός Τικτοκερ αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από τα τυχερά παιχνίδια – Δεν θα το πιστεύετε τι κανουν