Milky Way: «Δείχνουν άμβλωση στην ελληνική τηλεόραση» – Χαλασμός στο twitter με το φινάλε της σειράς του Βασίλη Κεκάτου! Η τηλεθέαση που σημείωσε

Το Milky Way ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 22/12 με το τελευταίο επεισόδιο να προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Η μεγάλη απόφαση της Μαρίας σχετικά με το παιδί που περιμένει στα 17 της χρόνια έφτασε και όπως παρακολουθήσαμε τελικά έκανε την άμβλωση.

Συγκεκριμένα, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον φίλο της Τζο, που της στάθηκε σε όλα, πήγε στην κλινική για να προχωρήσει στην επέμβαση και παρόλο που είχε δεύτερες σκέψεις, αφού φοβήθηκε πως θα πάει στην κόλαση, τελικά την έκανε.

Επιστρέφοντας στο χωριό τράκαρε το αυτοκίνητο τους με τον Τάσο για να φανεί πως έχασε το μωρό της εξαιτίας του ατυχήματος. Οι εξετάσεις ωστόσο έδειξαν την αλήθεια και παρόλο που η οικογένεια της σοκαρίστηκε, τελικά στάθηκαν στο πλευρό της.

Στο twitter λοιπόν επικράτησε χαμός με τα σχόλια που έγιναν και όλα ήταν θετικά, αφού συμφώνησαν πως το Milky Way πέρασε ένα δυνατό μήνυμα, το μήνυμα της προσωπικής επιλογής και συγκεκριμένα του “για εσένα αποφασίζεις εσύ και κανένας άλλος”, αφού μόνο έτσι θα είσαι ευτυχισμένος.

Τα σχόλια στο twitter για το τελευταίο επεισόδιο του Milky Way στο MEGA

Related posts

Δύσκολες ώρες για τον Σχίζα:«Προσπάθησα να το κρύψω από την κόρη μου, δυστυχώς το έμαθε από το ίντερνετ»

«Καυτό καρφί» Γιώργου Τσατραφύλλια: «Εμμονικός ο υποτροπικός αεροχείμαρρος με νέα έξαρση…»

Ανατροπή για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Η εικόνα του δε μας αφήνει…»