Μίλησε με πολύ σκλnρά λόγια τον 31χρονο αστυνομικό που χαpοπαλεύει: Αγpiο κpάξιμο στον Νικήτα Κακλαμάνη για όσα είπε

Δύσκολες είναι οι ώρες, που περνάει ο 31χρονος αστυνομικός, που τραυματίστηκε με ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια, που έλαβαν χώρα στου Ρέντη με τον άνδρα να δίνει μάχη για τη ζωή του, λίγο μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του .

Όσα αποκάλυψε

Ο Νικήτας Κακλαμάνης σε συνέντευξη, που παραχώρησε και απόσπασμά της προβλήθηκε την Τετάρτη (13/12) στο Πρωινό μίλησε με την ιδιότητα του γιατρού για το περιστατικό, αλλά και για την εξέλιξη, που μπορεί να έχει η ζωή του αστυνομικού μετά την επίθεση, που δέχτηκε.

Στη συνέχεια, είδαμε να παρεξηγούνται οι παρακάτω δηλώσεις, που έγιναν για τη ζωή του αστυνομικού με τους συγγενείς του να αγωνιούν για εκείνον. Μάλιστα ο Βαγγέλης Περρής και η Φωτεινή Πετρόγιαννη ήταν φανερά αντίθετοι μαζί του.

Το σχόλιο του Νικήτα Κακλαμάνη για τον ακρωτηριασμό του αστυνομικού

«Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς για αυτό το παιδί. Σαν γιατρός θα έλεγα, ότι αν ο Θεός τον αγαπά, καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού. Ήδη έγινε ακρωτηριασμός, αλλά φοβούμαι ότι 15 λεπτά με την καρδιά σταματημένη οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες…δεν ξέρω τι ζωή θα έχει, αν επιζήσει αυτό το παιδί. Όσο σκληρό και αν είναι αυτό για τη μάνα του, τον πατέρα του, τη γυναίκα του, νομίζω είναι παντρεμένος», είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης.






Related posts

«Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είναι σαν αδελφός μου…»: Σε άσχημη κατάσταση ο Αρναούτογλου με αυτό που έπαθε ο Σταρόβας

Απασφάλισε η Καλομοίρα: «Δεν θα μπορούσα να ξανατραγουδήσω στα μπουζούκια»

Συγκλονίζει η Λένα Δροσάκη: “Όταν χρειάστηκε να πούμε στον γιο μου ότι χωρίζουμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τρόμαξα”