«Μίλησε» η αυτοψία 3 μήνες μετά: Έτσι πνίγηκε ο γιος του Οδυσσέα Σταμούλη, έσκασε στα χέρια του η “βόμβα”

Ο δικηγόρος της μητέρας του αδικοχαμένου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σχετικά με τα όσα διαπιστώθηκαν έπειτα από την έρευνα στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο γιος του Οδυσσέα Σταμούλη.

Τι έδειξε τελικά η νεκροψία

«Ακόμα διεξάγεται προανάκριση και την επόμενη εβδομάδα θα καταθέσει και το σχέδιο πραγματογνωμοσύνης και ο δικός μας δύτης, ο δικός μας πραγματογνώμονας που εκπροσωπεί την οικογένεια. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια δεδομένα που είναι αδιαμφισβήτητα. Δηλαδή, πρώτα από όλα η συγκεκριμένη σημαδούρα ήταν σχεδόν τριπλάσια σε όγκο από τις υπόλοιπες. Δεν υπήρχε καμία μέριμνα ή ενημέρωση των λουόμενων και των κατοίκων, αναφορικά με τη χρησιμότητα και την τοποθέτηση αυτών των σημαδούρων.

Το προβληματικό και αυτό το οποίο κατά την άποψή μας ήταν και η αιτία του δυστυχήματος ήταν ότι το σχοινί που ένωνε τη σημαδούρα με τη βάση της ήταν πολύ μεγαλύτερο από το βάθος στο οποίο είχε τοποθετηθεί η σημαδούρα. Δηλαδή υπήρχε πολύ μπόσικο στο σχοινί και το βάρος που συγκρατούσε κάτω τη σημαδούρα ήταν πολύ ελαφρύ αναλογικά με τον όγκο του πλαστικού που έφερε η σημαδούρα στην επιφάνεια. Δηλαδή με έναν απλό κυματισμό όλος αυτός ο όγκος της σημαδούρας μεταφερόταν προς την παραλία. Για αυτό και είχε ξεφύγει από τη λοιπή σειρά των σημαδούρων και είχε πάει περίπου 20 μέτρα προς την παραλία. Εκεί πήγε το παιδί και επειδή είχε μπόσικο το σχοινί μπλέχτηκε το πόδι του», ανέφερε ο δικηγόρος στην εκπομπή. Και κατέληξε: «Ήταν ένα επικίνδυνο αντικείμενο που υποτίθεται είναι εκεί για να προστατεύει και τελικά ήταν μια «ορολογιακή βόμβα» η οποία «έσκασε στα χέρια» του μικρού. Και επαναλαμβάνω ήταν μπροστά στο σπίτι του».

Δείτε το video

Related posts

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για το Nemo: Έχασε τελικά το τρόπαιο της Eurovision, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες

Ενοχλημένη για τον Τσαγκρίδη η Κατερίνα Καινούργιου: «Ρώτα τον εσύ αγάπη μου…»

Παραδέχεται το λάθος της η Ελεονώρα Μελέτη: «Προσπάθησα να κρατήσω ισορροπίες σε μια εκπομπή»