Μίλησε «ανοιχτά» η Βάνα Μπάρμπα: «Είχα έπαρση. Από την ομορφιά έκανα καριέρα, ποτέ δεν είπα ότι ήμουν η Σάρα Μπερνάρ» (video)

Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε η Βάνα Μπάρμπα, καλεσμένη στο «MEGA Καλημέρα», όπου έκανε την αυτοκριτική της μιλώντας χωρίς υπεκφυγές.

Όσα ανέφερε

«Για ό,τι έκανα δε μετανιώνω, γιατί είχαμε μία αθωότητα. Από την ομορφιά έκανα καριέρα, δεν είπα ποτέ ότι ήμουν η Σάρα Μπερνάρ. Αυτή, όμως, η ομορφιά μου είχε και μία ηθική. Τα παιδιά του σήμερα πρέπει να μάθουν να λένε όχι. Έχω αποδείξει πως έχω ξεπεράσει το κομμάτι το υλιστικό, μπαίνω σε έναν κύκλο ζωής που θέλω να είμαι χρήσιμη στην πατρίδα μου. Σκέφτομαι ότι δεν είμαι εγώ, να παίξω, να πρωταγωνιστήσω, είναι οι άλλοι».

«Την έπαρση την είχα. Δεν έβλεπα τους άλλους, ήμουν arrogant, ήμουν αγενής με τους ανθρώπους. Αυτά είναι ο χρόνος και η νεότητα. Εάν δεν είσαι νέος και δεν σπάσεις αβγά… Απλά είχα την τόλμη και ήμουν ο εαυτός μου. Επιθετική πολλές φορές, πάντα ήμουν όμως πολεμίστρια. Έχω πληγώσει κόσμο άθελά μου, χωρίς δόλο. Είμαι πολύ σκληρή, έχω το ηπειρώτικο της μητέρας μου».

Βάνα Μπάρμπα: Υπέρ της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια

Υπέρ της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια τάχθηκε η Βάνα Μπάρμπα, αναφέροντας πως υπάρχουν χιλιάδες παιδιά σε ιδρύματα, γιατί να είναι μόνα τους;

Η ηθοποιός, η οποία έχει μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί, τόνισε ότι: «Θέλει και τους δύο, είναι απαραίτητο λοιπόν. Τα παιδιά θέλουν αγάπη και θέλουν και τους δύο γονείς. Τώρα αν αυτοί θα είναι ομοφυλόφιλοι ή ετεροφυλόφιλοι…. Για μένα αυτό που μετρά απ’ όλα είναι η αγάπη».

Στην πορεία, η Βάνα Μπάρμπα τόνισε: «Έχω βοηθήσει παιδιά που ιδρύματα, είναι παιδιά που τα έχουμε στηρίξει από ιδρύματα και έχουν βρει αγάπη μέσα από οικογένειες. Είμαι εναντίον της ιδρυματοποίησης και των παιδιών μέσα στα ιδρύματα. Τοποθετούμαι υπέρ της τεκνοθεσίας αλλά όχι υπέρ της παρένθετης μητέρας.

Όχι στην εργαλειοποίησή της γυναίκας, η μάνα είναι μάνα. Μόνο η μάνα μπορεί να σου δώσει ισορροπία είναι τρομερή η σχέση. Εναντίον της παρένθετης σαφώς υπέρ της αγάπης πάνω απ’ όλα και εναντίον των ιδρυμάτων. Υπάρχουν χιλιάδες ιδρύματα, γιατί ρε φίλε να είναι μόνα τους; Μπορούν να πάρουν αγάπη».

Related posts

Ακομπλεξάριστη για τις αισθητικές παρεμβάσεις η Ζενεβιέβ: “Τι να λέω δηλαδή; Ότι κοιμάμαι καλά & πίνω νερό;”

“Μαμά.. ε μαμά.. μ ακούς;”: Ραγίζει καρδιές η Μαρία Τζομπανάκη για τη μητέρα της, το “αντίο” που δεν είπε ποτέ

Συγκλονίζει η κατάθεση της Γιώτας Βέη για το θαύμα που βίωσε – «Η Παναγιά με έσωσε και έζησα, θα είχα πεθάνει…»