Μίλησαν οι εξετάσεις για τον Δασκαλάκη: Βγήκαν τα αποτελέσματα των ειδικών εξετάσεων που έκανε για τον καρκίνο

Το δικό του Γολγοθά αντιμετωπίζει τον τελευταίο χρόνο ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης ο οποίος παλεύει με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η σύντροφός του, Μαρία Ντινόρη είναι συνεχώς στο πλευρό του και στέκεται σαν βράχος σε όσα περνάει ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Γιώργος Δασκαλάκης: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα

Μέσα από τον προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η σύντροφος του τραγουδιστή ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι τα αποτελέσματα των κρίσιμων εξετάσεων βγήκαν και όλα πήγαν καλά.

«Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας. Με αυτήν την ανάρτηση θέλω να ενημερώσω όλους εσάς που νοιάζεστε για τον Τσαμπίκο μου και μου στέλνετε συνέχεια μηνύματα. Είναι τόσα πολλά που μου είναι αδύνατον να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά. Οπότε θα τα πούμε εδώ!

Λοιπόν…. Τα νέα είναι καλά. Ο Τσαμπίκος ανταποκρίθηκε στις χημειοθεραπείες και προχωράμε κανονικά για τις υπόλοιπες. Αυτό δεν έγινε μόνο με την ιατρική βοήθεια, αλλά και από τις δικές σας προσευχές και την θετική ενέργεια που του στέλνετε καθημερινά. Μην σταματάτε συνεχίστε το δικό σας έργο κι εμείς το δικό μας… Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!!

Related posts

“Θεά” του αυτοσαρκασμού η Κατερίνα Καινούργιου: «Μόνο ο άνδρας μου λείπει, τις πίτες τις έχω έτοιμες γιαγιά»

Σοκάρει η Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό από την ταινία του Αγγελόπουλου – «”Πιστοί” ήθελαν να με πνίξουν στο ποτάμι»

Δεν μπορεί να το ξεστόμισε: Η Δέσποινα Καμπούρη έκανε το σαρδάμ της χρονιάς και “πάγωσε” το πλατό με αυτό που είπε