Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Οι γυναίκες είναι η δύναμή μας»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικά” ήταν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, οποίος αναφέρθηκε στο εγγόνι του, τη σύντροφό του και την περίοδο που τον έκανε να απομονωθεί.

Όσα αποκάλυψε

Για το εγγόνι του δήλωσε: «Όλα τα παιδιά που έρχονται στον κόσμο μας δίνουν ελπίδα, χαρά και μια ώθηση να συνεχίσουμε τον αγώνα».

«Το μωρό με φωνάζει “Μιχάλη”, όχι “παππού”. Έχω τρία παιδιά, δύο γιους, μια κόρη κι ένα εγγόνι», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τη σύντροφό του, δήλωσε πως έχει σκοπό να την παντρευτεί. «Την τωρινή μου σύντροφο, την Κατερίνα μου, θα την παντρευτώ. Να πήξει λίγο το μυαλό μου και θα γίνουν όλα στην ώρα τους. Ζούμε μαζί κι έχουμε δοκιμάσει κι οι δύο τον γάμο. Δεν έχω να πω κάτι κακό, οι γυναίκες είναι η δύναμή μας», δήλωσε.

Τέλος, μίλησε για την προσωπική του απομόνωση. «Είχα πάει στο Καϊμακτσαλάν. Πολλές φορές, απομονώνομαι, εξαφανίζομαι κι ειδικά, όταν έχω δύσκολες περιόδους, κρύβομαι. Την κακή μου φάση θέλω να την περνάω μόνος μου, παλικαρίσια. Δεν μου αρέσει να κλαίγομαι. Πήγα για να ηρεμήσω», είπε κλείνοντας.

Δείτε το video






Related posts

Συγκινεί η Ελένη Ράντου – Η φωτό με τη μητέρα της μετά την εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της

«Ο Θεός μιλάει τελευταίος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για το Δημήτρη Κόκοτα και όλοι ζητάνε μια προσευχή για να βγει νικητής

Η Εριέττα Κούρκουλου για την απόφασή της να κάνει vegan τον γιο της: “Υπάρχει ένα παραπάνω άγχος”