Μέμος Μπεγνής: «Η μονογαμiα είναι παρά φύσn»

Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα ευτράπελα που του έχουν συμβεί στη σκηνή, στα ψευδή δημοσιεύματα, στον Αχιλλέα Μπέο, αλλά και στη μονογαμία.

Όσα αποκάλυψε

«Έχει τύχει να σταματήσω παράσταση φωνάζοντας, ωρυόμουν, και να πω τη λέξη σκάστε. Αυτό που με εκνευρίζει πάρα πολύ είναι το κινητό. Έχω καρφώσει γνωστό πολιτικό που μιλούσε στο κινητό. Μου έχουν συμβεί πολλά ευτράπελα πάνω στην σκηνή», είπε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής.

Ο Μέμος Μπεγνής είπε στη συνέχεια: «Έχουν γράψει για εμένα ότι έπεσα με τη μηχανή και είμαι σοβαρά στο νοσοκομείο ενώ δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Με πήραν κλαίγοντας η αδερφή μου και η μητέρα μου να δουν αν είμαι καλά».

Όσο για τον Αχιλλέα Μπέο, ο Μέμος Μπεγνής είπε:

«Η επανεκλογή Μπέου είναι κάτι απαράδεκτο, κατάπτυστο και τραγικό. Αυτοί οι άνθρωποι είναι τραγικοί. Δεν μπορείς να μιλάς έτσι στον κόσμο που σε ψηφίζει. Αυτά είναι ρητορικές μίσους, ρατσισμός, ομοφοβία, ασέβεια, αμορφωσιά».

Κλείνοντας, ο Μέμος Μπεγνής ανέφερε:

«Δε θεωρώ προδοσία το να πας με κάποιον άλλον, θεωρώ τη μονογαμία παρά φύση. Μια ζωή την έχουμε, δε θα ζήσουμε όπως θέλουμε; Είναι δυνατόν να βάζουμε φραγμούς στη ζωή μας;».

Δείτε το video


Related posts

Έτοιμος να φέρει τα πάνω κάτω στην Eυρώπη: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σκέφτεται να πάει στην Eurovision

Μείνανε άφωνοι στο πλατό της «Ελένης»: Το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη που ερμήνευσε ο αδερφός του, Κωνσταντίνος και συγκίνησε

Το άγνωστο περιστατικό με τον Μητροπολίτη: «Μπορεί να είμαι ο Ωνάσης αλλά εσείς είστε Επίσκοπος και οφείλω σεβασμό»