«Μεγαλώνω μόνη την εγγονή μου, από γιαγιά έγινα μαμά»: Ο Γολγοθάς της Αιμιλίας Υψηλάντη μετά τον χαμό της κόρης της

Στην παρουσίαση προγράμματος του θεάτρου Αργώ συνάντησε την Αιμιλία Υψηλάντη η κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και ο δημοσιογράφο Αλέξανδρος Ρούτα. Με αφορμή, μάλιστα, τον ρόλο που η ίδια θα υποδυθεί την φετινή σεζόν δεν έκρυψε την συναισθηματική της φόρτιση λίγους μήνες μετά τον θάνατο της κόρης της.

Όσα αποκάλυψε

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, η Αιμιλία Υψηλάντη δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ξεκινάει μια καινούργια σεζόν για το θέατρο Αργώ με πολλές παραστάσεις και μία από αυτές είναι παράσταση που παίζω εγώ, την οποία κάνει η καλλιτεχνική εταιρεία Αργώ και λέγεται «Η σκιά του Μαρτ». Πρόκειται για μια παράσταση στην οποία κάνω μια μάνα με τα βασικά θέματα στο τι γίνεται με τις σχέσεις μιας μάνας με δύο αγόρια, με δύο γιους».

«Είστε γιαγιά μιας υπέροχης εγγονής» υπογραμμίζει ο ρεπόρτερ της ψυχαγωγικής εκπομπής με την Αιμιλία Υψηλάντη να αποκρίνεται, με εμφανή συγκίνηση, ως εξής. «Ναι… Ναι, και εδώ πρέπει να παίξω τον ρόλο της μαμάς. Ενώ κανονικά πρέπει να παίζω μόνο τον ρόλο της γιαγιάς. Αλλά, όταν δεν υπάρχει πατέρας και μητέρα, όπως πολλές φορές παλιά, πολλές γιαγιάδες επωμίζονται κι άλλους ρόλους».

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κρατήσω την ισορροπία σε αυτό» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η εκλεκτή πρωταγωνίστρια λίγο πριν ανέβει και πάλι στο θεατρικό σανίδι υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση της Χρύσας Καψούλη στο δραματικό έργο του Στιγκ Ντάγκερμαν.

Δείτε το video

Related posts

«Ποταμός» η Έλενα Τσαβαλιά για τον Σεφερλή: «Ο Μάρκος δε με ήθελε και τον τιμώρησα με…»

Βαρύ πένθος για την Δανάη Μπάρκα: Το σπαρακτικό αντίο & η στήριξη στην οικογένεια της

«Μαύρισε ο ουρανός» για τον Νίκο Χατζηνικολάου – Η ανακοίνωση που τον λύγισε