Μεγάλο πένθος για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: «Με βαθύτατη θλίψη ενημερώθηκα, ότι έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων…»

Μια άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το μεσημέρι της Τετάρτης 24/1 στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με τον τραγουδιστή να αποχαιρετάει με λόγια καρδιάς ένα σύμβολο μαχήτριας και αξιοπρέπειας.

Ο λόγος για την 21χρονη Ραφαέλα Πιτσίκαλη, που έχασε σήμερα τη ζωή της μετά από χρόνια και θαρραλέα μάχη, που έδωσε με τον καρκίνο. Ο τραγουδιστής συγκλονίζεται με τις ειδήσεις θανάτου, που αφορούν σε τόσο νέα άτομα αλλά και ειδικότερα με την απώλεια της νεαρής κοπέλας από την Κρήτη, που είχε τύχει να γνωριστούν.

Η συγκινητική ανάρτηση του Μιχάλη Χατζιγιάννη

«[24.01.24~ «ΑΝΤΙΟ ΡΑΦΑΕΛΛΑ»]
___________
Με βαθύτατη θλίψη ενημερώθηκα ότι έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων η χαμογελαστή Ραφαέλα. Λυπάμαι και πονάω όταν μαθαίνω πως τόσο νέοι άνθρωποι φεύγουν από την πιο ύπουλη αρρώστια ονόματι καρκίνος.
Αυτό το γλυκό και χαμογελαστό κορίτσι είχα την τιμή να την «γνωρίσω» μέσο των social media όταν σε ανάρτηση της τραγουδούσε το «Ότι θες».
Μία μαχήτρια ζωής, ένα παράδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας.

Αντίο Ραφαέλα,
μου έδωσες ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα, να μην τα παρατάω και να παλεύω μέχρι την τελευταία στιγμή», έγραψε ο Μιχάλης Χατζιγιάννης.

Related posts

Μελέτης Ηλίας: “Πάω στο μάρκετ και ντρέπομαι να κοιτάξω τις εκπτώσεις, νομίζουν πως οι ηθοποιοί είμαστε ζάπλουτοι”

Αληθινή ιστορία: Γλίτωσε από τους Ταλιμπάν και έριξε ροδοπέταλα στην εικόνα της Παναγίας από το ελικόπτερο του

Σούσουρο με τις φωτο, με μπικίνι πάνω στο σκάφος: Έτσι είναι το σώμα της Στεφανίδου στα 54 χωρίς ρετούς