«Με υποστηρίζουν πολλοί! Δεν είμαι βιαστής» – Συγκινήθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης στις πρώτες του δηλώσεις έξω από το Εφετείο

Έξω από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους ο Δημήτρης Λιγνάδης, μετά την αναβολή της δικής του για τις 9 Σεπτεμβρίου 2024.

Λύγισε μπροστά στις κάμερες

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε ο Δημήτρης Λιγνάδης, έξω από το εφετείο. Ο άλλοτε καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου επανεμφανίστηκε μετά από 14 μήνες αλλά η δίκη του πήρε αναβολή για τις 9 Σεπτεμβρίου 2024. Η δίκη αναβλήθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων οι οποίοι διαμαρτύρονται για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης εμφανίστηκε συγκινημένος και δήλωσε τα εξής: «Καλή σας μέρα παιδιά. Δεν θέλω, δεν μπορώ να κάνω καμία δήλωση πριν από την ολοκλήρωση του Εφετείου. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και σεβασμό στη Δικαιοσύνη. Αν έλεγα κάτι είναι, θα ήταν ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που όλο αυτόν τον καιρό με υποστηρίζουν, με πιστεύουν και είναι πολλοί, δεν περίμενα να είναι τόσοι πολλοί. Και ξέρουν πολύ καλά ότι δεν είμαι βιαστής. Και κάποιος άλλος στη θέση μου αυτό θα ένιωθε. Λυπάμαι που λόγω του κλίματος δεν μπορούν κάποιοι άνθρωποι να έρθουν μάρτυρες».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει καταδικαστεί κατά πλειοψηφία, από το πρωτόδικο δικαστήριο για τους βιασμούς δύο 17χρονων το 2015.

Δείτε το video


Related posts

Αποκαλυπτικός Ρακιντζής: «Είχα δικό μου ελικόπτερο – Το πάρκαρα μέχρι και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος…»

«Άλαλοι» στο πλατό με την Τατιάνα Στεφανίδου: «Αυτά τα έχει ξεκινήσει η Ελένη Μενεγάκη…»

Τα έχασε με τη Μιμή Ντενίση η Ελένη Μενεγάκη: «Εμείς σε ακολουθούμε όπου και να βρίσκεσαι…»