Με κρητική λύρα και μαντινάδες έψαλαν τα κάλαντα στον Κασσελάκη – Το μήνυμα για τις γιορτές

Τον Σύλλογο «Δικταίοι Καστρινοί» υποδέχτηκε το πρωί της Παραμονής των Χριστουγέννων στο γραφείο του στην Κουμουνδούρου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης για τα καθιερωμένα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μοίρασε χαμογελαστός δώρα στους μουσικούς και στο συγκρότημα και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά.

Στο ΕΚΑΒ: «Οι ήρωες της κοινωνίας μας»

Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε τους εργαζομενους στο ΕΚΑΒ, για να τους ευχαριστήσει για το λειτούργημα τους, να τους ευχηθεί «χρόνια πολλά» και να δηλώσει την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό τους «την ώρα που είναι ξεχασμένοι από την Πολιτεία», όπως είπε.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Μεσάνυχτα Σαββάτου, μπαίνοντας στην παραμονή των Χριστουγέννων. Ήθελα να βρεθώ, απροειδοποίητα, κοντά στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, να τους πω ‘χρόνια πολλά’, να δηλώσω την παρουσία μας στο πλευρό τους την ώρα που είναι ξεχασμένοι από την Πολιτεία». «Αυτοί είναι οι αριθμοί: 45 ασθενοφόρα για 5.000.000 πληθυσμό. Και όπου υπάρχουν ασθενοφόρα, δεν υπάρχουν διασώστες», τονίζει.


«Οι άνθρωποι που συνάντησα θα περάσουν εκεί τις γιορτές, άγρυπνοι, για τη σωτηρία της ανθρώπινης ζωής. Είναι οι ήρωες της κοινωνίας μας. Ήθελα πάνω απ’ όλα να τους πω ‘ευχαριστώ’», αναφέρει.

Related posts

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για το Nemo: Έχασε τελικά το τρόπαιο της Eurovision, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες

Ενοχλημένη για τον Τσαγκρίδη η Κατερίνα Καινούργιου: «Ρώτα τον εσύ αγάπη μου…»

Παραδέχεται το λάθος της η Ελεονώρα Μελέτη: «Προσπάθησα να κρατήσω ισορροπίες σε μια εκπομπή»