«Με είχε σαν μαμά της»: Συγκινεί η γιαγιά της Φραντζέσκας που σκοτώθηκε στη τραγωδία των Τεμπών

Η γιαγιά της αδικοχαμένης σοπράνο, Φραντζέσκας Μπέζα, που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα στα Τέμπη μίλησε στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα για την εγγονή της.

Φραντζέσκα Μπέζα: Η κηδεία της θα γίνει αύριο

Βαθιά συγκινημένη είπε: «Δεν έχω λόγια να πω. Λυπάμαι πολύ για όλα τα παιδιά που χάθηκαν άδικα… Άδικα. Φταίνε όλοι αυτοί που μας κυβερνούν. Από τον πιο μεγάλο μέχρι τον πιο μικρό. Αυτοί είναι η αιτία που χάσαμε τα παιδιά μας. Τα παιδιά ήταν μέσα στην καλή χαρά, πήγαν να διασκεδάσουν, και μας τα φέρνουν στο φέρετρο. Οι αίτιοι να το βρουν, οι ψυχές τους να καούν, σε όλη τους τη ζωή να τραβούν τον πόνο που έχουν οι μανάδες. Όλοι τους κακούργοι είναι».

«Η Φραντζέσκα ήταν το αγαπημένο μου εγγόνι. Έχω άλλα τρία αγοράκια που πονάνε κι εκείνα. Όλα μεγάλωσαν στο σπίτι μου. Με είχε σαν μαμά της. Από το σχολείο την έπαιρνα… Μου το είπαν τη δεύτερη ημέρα, δεν ήξερα ότι ήταν στο τρένο. Οι κόρες μου μού το είπαν» πρόσθεσε με λυγμούς.

Όπως είπε, συνεχίζοντας το κλάμα, η κηδεία της θα γίνει αύριο, με τον Γιώργο Λιάγκα να ζητά συγγνώμη και να διακόπτει την τηλεφωνική σύνδεση.

Related posts

Θείο «δώρο» για Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα μετά από 3 παιδιά, όλο το παλάτι το γιορτάζει

Έκλεισε για πάντα την πόρτα η Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι μπλέξιμο! Δε θέλω να ξανασυνεργαστούμε…»

Ραγίζει καρδιές η μάνα των Τεμπών: «Τασούλη μου, Αναστασία και Αναστασία, σήμερα θα γιορτάζατε»