Μαθεύτηκε η αλήθεια: Αυτός είναι ο λόγος που ακυρώθηκε η συναυλία της Άννα Βίσση στην Θεσσαλονίκη

Η Άννα Βίσση φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια στον χώρο της δισκογραφίας και είπε να τα γιορτάσει με δυο συναυλίες, μια που θα δινόταν στη Θεσσαλονίκη στις 10 Ιουλίου και άλλη μια που θα δοθεί σήμερα 12/7 στο θέατρο Πέτρας στην Αθήνα.

Ωστόσο, η πρώτη αναβλήθηκε αιφνίδια λίγες ώρες πριν την έναρξή της σηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Ο πραγματικός λόγος που ακυρώθηκε η συναυλία

Πολλοί είναι εκείνοι που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους με αυτή την εξέλιξη καθώς, όπως ανέφεραν, είχαν ταξιδέψει από διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού και είχαν χαλάσει αρκετά χρήματα, προκειμένου να δουν την Άννα Βίσση από κοντά και τελευταία στιγμή έμαθαν ότι η συναυλία δε θα γίνει.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν, η αδελφή της Άννας Βίσση, Νίκη Βίσση που κατέχει και τη διεύθυνση της παραγωγής που διοργανώνει τις εμφανίσεις της τραγουδίστριας, μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

«Καλησπέρα και από μένα! Για να μην τσακώνεστε ή να έχετε αντιπαραθέσεις, θα σας εξηγήσω τι έγινε. Συνήθως τους χώρους, μας τους δίνουν την προηγούμενη ή ακόμη και την ίδια μέρα να στήσουμε. Στη Θεσσαλονίκη μας το έδωσαν την προηγούμενη, έγινε λοιπόν το στήσιμο σκηνής, φώτα και ξεκίνησα και την Led οθόνη.

Δεν την τελείωσαν όμως γιατί είχε αέρα είπαν και θα την τελείωναν την επόμενη. Όπως και έγινε. Εμείς που πήγαμε το βράδυ της Κυριακής αυτά και είδαμε. Λοιπόν, αυτό που έγινε είναι ότι, όταν ανέβασαν την οθόνη, όλα οκ και λίγο πριν το soundcheck, περίπου 4.00 μ.μ (ήταν ήδη όλοι οι συντελεστές εκεί), λύθηκε από τους χοντρούς πύρους που την κρατούσαν και έπεσε.

Με αποτέλεσμα, για να φτιαχτεί, να πρέπει να ξηλωθεί, δε γινόταν αλλιώς. Για να ξηλωθεί όμως χρειαζόταν τουλάχιστον 4 ώρες και να στηθεί πάλι τουλάχιστον άλλες 3 ώρες. Ήταν πολύ επικίνδυνο να έχουμε ανθρώπους μας πάνω στη σκηνή. Σίγουρα θα γινόταν κάποιο ατύχημα (ευτυχώς που δεν έγινε είτε την ώρα της πρόβας, είτε την ώρα της συναυλίας). Προσπαθήσαμε να δούμε μήπως η αποξήλωσή της γίνει πιο γρήγορα και ας γινόταν η συναυλία χωρίς οθόνη.

Η Άννα ήθελε να μην ακυρώσουμε. Έπρεπε όμως κάποια στιγμή ο κόσμος να ενημερωθεί αφού βλέπαμε πόσο αργά γινόταν η αποξήλωσή της, οπότε και πάρθηκε η απόφαση αυτή. Για να καταλάβετε, η οθόνη έφυγε όλη από τη σκηνή στις 10 το βράδυ, οπότε εκ των πραγμάτων δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η συναυλία.

Ούτε η Άννα φταίει, ούτε η εταιρεία παραγωγής φταίει όταν έχει εγγυήσεις από τις εκάστοτε τεχνικές εταιρείες. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν το μέγεθος της ζημιάς που έγινε, πέρα από την ταλαιπωρία του κόσμου. Καταλαβαίνουμε και ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για την ταλαιπωρία σας αλλά το να γίνονται πράγματα με ασφάλεια, θα πρέπει να είναι προτεραιότητά μας.

Σύντομα θα ανακοινώσουμε νέα ημερομηνία. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση. Πάμε να γιορτάσουμε σήμερα στην Αθήνα τα 50 χρόνια της Άννας μας και όλα να πάνε καλά» αναφέρει στην ανάρτησή της η Νίκη Βίσση.

Related posts

Για τον Θανάση, τον Κώστα και τον Παύλo: Η οικογένεια Γιαννακόπουλου στέλνει το 7ο αστέρι ψηλά στον ουρανό με μια συγκινητική φωτογραφία

Φλέγεται η Λεωφόρος, καίγεται όλη η Ελλάδα: Πανηγυρίζουν στους δρόμους της Αθήνας οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

Γνωστός Τικτοκερ αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από τα τυχερά παιχνίδια – Δεν θα το πιστεύετε τι κανουν