«Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια»: Χαμός στο πλατό της εκπομπής ”Aλήθειες με τη Ζήνα”, αποχώρησε έξαλλος ο Κουσουλός

Σχετικά με την υπόθεση του πατρός Αντωνιού αλλά και την απόφαση που πάρθηκε από τον ανακριτή σχετικά με τις καταγγελίες των ανηλίκων της δομής της Κιβωτού του Κόσμου, επικράτησε μεγάλη ένταση στο πλατό της εκπομπής, Αλήθειες με τη Ζήνα.

Άφωνη η Κουτσελίνη

Σε συνέχεια, τη Δευτέρα 3/7 στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα σχολιάστηκε το γεγονός, ότι ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους – με άλλους να συμφωνούν και άλλους να φέρνουν ένσταση από τους παρευρισκόμενους στο πλατό.
Ο Πέτρος Κουσουλός από τη μεριά του βγήκε εκτός εαυτού, καθώς ένιωσε να ”ξεπλένεται” μέσα από την εκπομπή ο Πάτερ Αντώνιος, με αποτέλεσμα να βγει από το πλατό, όσο παράλληλα φώναζε στον συνομιλιτή του.

«Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια με αυτήν την ιστορία. Συγγνώμη, άφησέ με να μιλήσω όμως. Τόση ώρα γλυφτράκι, παπαγαλάκι, του πατρός Αντωνίου. Έλα τώρα! Να μιλήσουμε και εμείς όμως, παρακολουθώ ένα τέταρτο μία εκπομπή ξεπλύματος του πατρός Αντωνίου. Εγώ δεν θα συμμετάσχω σε αυτό, σας το λέω, λοιπόν φεύγω, είναι αηδία», είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κουσουλός

Δείτε το video

Related posts

«Σήμερα μαύρος ουρανός»: Ο Θοδωρής Κολυδάς απαντά γιατί ο καιρός είναι πάντα μουντός την Μ.Παρασκευή

Ξέσπασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Μα έλεος, ρωτάτε μια γυναίκα 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει»

“Με προειδοποίησαν ότι…”: Πολύ δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα, ζει την δική της εβδομάδα των Παθών