“Μας διέγραψε τελείως, μεγάλωσα μόνη το παιδί”: Ξεσπά η Κόμισσα Κοντογιάννη για τον ηθοποιό Τάκη Ανούση

Η Κόμισσα Κοντογιάννη παραχώρησε δηλώσεις στην Super Κατερίνα και στην Ελισάβετ Οικονόμου και μίλησε για τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τον ηθοποιό Τάκη Ανούση, ο οποίος είναι ο πατέρας του 23χρονου γιου της.

«Έχουν αλλάξει τα πάντα κατά πολύ, καινούριος κύκλος και έχω κάνει μία καινούρια οικογένεια. Κάναμε ένα παιδάκι και 7 χρονών» είπε αρχικά και συνέχισε για τον Τάκη Ανούση: «Έμεινα έγκυος, δεν τα ταιριάξαμε στην πορεία, χωρίσαμε τους δρόμους μας. Να είναι καλά, κρατάμε τυπικές σχέσεις. Παλιότερα είχαμε κάποιες κόντρες και τώρα εντάξει ο καθένας έχει τη ζωή του. Μεγάλωσα εντελώς μόνη μου τον γιο μας, δεν μου συμπαραστάθηκε καθόλου. Οκ δεν τα ταιριάξαμε και χωρίσαμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απαρνιέσαι και το παιδί σου. Μας διέγραψε τελείως και αναγκάστηκα να μεγαλώσω μόνη το παιδί. Καμία φορά είναι και καλύτερα, προκειμένου να μην είναι ένας άξιος πατέρας» δήλωσε η Κόμισσα Κοντογιάννη.

«Ο γιος μου είναι 23. Μετά από κόντρες έφτιαξαν οι σχέσεις. Τώρα έχουμε τα τυπικά. Έχει κάνει και εκείνος τη δική του ζωή, ζει εκτός Αττικής και έχει φτιάξει τη ζωή του με μία πολύ καλή κοπέλα. Έχει ζητήσει συγγνώμη. Δεν είναι κακό παιδί, απλά δεν ήταν ώριμος και έτοιμος να γίνει μπαμπάς. Αντιμετώπιζα ρατσισμό ότι όταν βλέπουν μία γυναίκα μόνη της, οι πάντες κοιτάνε να σε κοροϊδέψουν, να σε εξαπατήσουν. Επειδή ήμουν μόνη, έπρεπε να είμαι πρώτα άντρας και μετά θηλυκό» συμπλήρωσε η Κόμισσα Κοντογιάννη.


Related posts

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για το Nemo: Έχασε τελικά το τρόπαιο της Eurovision, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες

Ενοχλημένη για τον Τσαγκρίδη η Κατερίνα Καινούργιου: «Ρώτα τον εσύ αγάπη μου…»

Παραδέχεται το λάθος της η Ελεονώρα Μελέτη: «Προσπάθησα να κρατήσω ισορροπίες σε μια εκπομπή»