«Μας χρειάζονται μαμάδες σαν κι εσένα»: Το δημόσιο «ευχαριστώ» του Νίκου Συρίγου στη Σίσσυ Χρηστίδου

O Νίκος Συρίγος, λίγες ώρες μετά το τέλος της εκπομπής και λίγες ημέρες πριν ρίξουν αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ο Νίκος Συρίγος δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία την οποία συνόδευσε με ένα ευχαριστήριο μήνυμα για τη συνεργασία του και τη φιλία του με την παρουσιάστρια ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται για κάποιο επετειακό ποστ.

Το ευχαριστώ στην παρουσιάστρια

«Πριν από δυο καλοκαίρια όταν ήρθε στο δρόμο μου η «τηλεόραση», οι κόρες μου είπαν με μια φωνή «Στη Σίσσυ να πας!». Δυο καλοκαίρια μετά, θέλω να πω στην Εύα και στην Έλενα ένα μεγάλο ευχαριστώ! Είχαν δίκιο! Στη Σίσσυ, πάλι, θέλω να πω: Σ´ ευχαριστώ για την υπομονή και την επιμονή σου, για την εμπιστοσύνη σου, για την εχεμύθεια σου, για το νοιάξιμΌ σου, για την εντιμότητα σου και τη δικαιοσύνη σου αλλά πάνω απ´ όλα για την αγάπη σου. Αγάπη κανονική, χωρίς πολλά λόγια. Με πράξεις.

Μου έλεγαν ότι «είναι ευλογία να δουλεύεις με τη Σίσσυ». Δεν μου είχαν πει όμως ότι είναι μεγαλύτερη ευλογία να είσαι φίλος της. Το έζησα, το ζω και θα το ζω. Α, να συνεχίσεις να είσαι τόσο ΜΑΜΑ! Μας χρειάζονται μαμάδες σαν κι εσένα ! Ακούς;

(Δεν ήθελα να το γράψω στο τέλος της σεζόν, μην φανεί επετειακό! Ούτως ή άλλως αυτό που ζούμε μαζί σου, το ζούμε κάθε εβδομάδα… ). ΧΑΜΟΓΕΛΑ και πάλι! ΧΑΜΟΓΕΛΑ γενικά ! ΧΑΜΟΓΕΛΑ πάντα ! Σου πάει και σου αξίζει…» έγραψε ο Νίκος Συρίγος.

«Νίκος ο ποιητής της καρδιάς μου» ήταν το σχόλιο που άφησε η παρουσιάστρια κάτω από την ανάρτηση του συνεργάτη της.

Δείτε την ανάρτηση

Related posts

Πράξη αγάπης στο παιδικό χωριό Φιλυρού: Ανεργη μανούλα αυτές τις Άγιες μέρες συγκέντρωσε για όλα τα παιδιά σοκολατένια αυγά, τσουρέκια, χυμους, μακαρονια κ.α.

Μοναδικό θέαμα στη Νάξο: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (video)

“Θεέ μου ανατρίχιασα”: Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλει Κική Δημουλά για τη Μεγάλη Παρασκευή & αποθεώνεται