Μαριάννα Τουμασάτου: «Ξαφνικά μας πονάνε τα παιδιά των ομοφυλόφιλων και όχι τα παιδιά που πνίγονται στο Αιγαίο»

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», το μεσημέρι της Τετάρτης. Η αγαπημένη ηθοποιός εξομολογήθηκε πως έχει αδικήσει ανθρώπους στο παρελθόν, ενώ τοποθετήθηκε και για το νομοσχέδιο που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια.

Όσα ανέφερε

«Πρέπει να έρθουν παιδιά από το σχολείο και να μου χώσουν από μία σφαλιάρα το καθένα. Έχω κάνει bullying, όχι από πρόθεση, αλλά η δική μου γενιά θεωρούσε ότι μπορεί αν πει «άντε ρε κούτσαυλε» εάν είχε ο άλλος πρόβλημα με το πόδι του. Τώρα δεν διανοείσαι να το πεις, γιατί είσαι ηλίθιος αν το πεις. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ασχολείσαι με τη ζωή του άλλου. Εμένα μου έλεγαν «άντε μωρή κοντοστούπα», που θεωρούσα ότι είναι κανονικό. Ναι, είμαι κοντή, αλλά δεν δικαιούσαι να με λες κοντοστούπα. Μπορεί να γινόμουν μεγαλύτερος τσαμπουκάς επειδή μου έλειπαν και 10 πόντοι», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Ασχοληθήκαμε πολύ με το εγώ μας, όχι με τις ανάγκες των γύρω μας. Μου φαίνεται πάρα πολύ αστείο και διπρόσωπο το ότι ξαφνικά μας πονάει τόσο πολύ για τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών, η ψυχολογία τους και δεν έχουμε ασχοληθεί με τα παιδιά που πνίγονται στο Αιγαίο. Δεν έχω δει κανέναν να κοπανιέται για τα παιδάκια που έχουν βιαστεί και κακοποιηθεί.

Μόνο τα παιδιά των ομοφυλόφιλων θα καταστραφούν; Ότι τι; Πρέπει να βγούμε στους δρόμους και να σταματήσουμε τον φασισμό που ζούμε. Είναι φασισμός να μου πεις εάν θα πάω σε δημόσιο ή ιδιωτικό. Δεν μπορείς να μου πάρεις το δικαίωμα στη μόρφωση, γιατί οδηγεί τα παιδιά των πλουσίων να έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε βάθος χρόνου και το παιδί του μεροκαματιάρη να γίνει μεροκαματιάρης» τόνισε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Δείτε το video


Related posts

Δεν έχει τελειωμό ο Παύλος Χαϊκάλης: Τα ποσά που ζητάει για μία αστρολογική συνεδρία

Ιστορία που συγκινεί: Ένα φτωχό αγόρι χτύπησε την πόρτα για να ζητήσει φαγητό και αυτός που του άνοιξε έκανε κάτι απίστευτο

Συγκινεί η μικρή μαχήτρια: Δεν το έβαλε κάτω η 7χρονη που έχασε τα άκρα της από μηνιγγίτιδα, κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην ενόργανη