Μαριάννα Τουμασάτου: «Είναι χαρά μου η κόρη μου να κάνει κοπάνες για να πάει σε πορείες – Εγώ συνεχίζω να πηγαίνω»

Η Μαριάννα Τουμασάτου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», μίλησε για τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου, την έφηβη κόρη της και τη συμμετοχή της πορείες διαμαρτυρίες.

Όσα αποκάλυψε

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «έχω έρθει σε σύγκρουση στη δουλειά και ήμουν ανυποχώρητη, άλλα ήταν ελάχιστες οι περιπτώσεις. Ο τρόπος που θα διαχειριστείς μία σύγκρουση έχει να κάνει και με τον τρόπο του άλλου. Αν κάποιος σε μία σύγκρουση κάνει το “κριάρι” θα κάνω πίσω, αλλά την τρίτη φορά θα γίνω κι εγώ “ταύρος”».

Για την κόρη της και τους αγώνες που η ηθοποιός έχει δώσει, υπερασπιζόμενη το δίκιο, η Μαριάννα Τουμασάτου επεσήμανε «στο σχολείο αγωνιζόμουν για τα δικαιώματα των μαθητών, ήμουν όπου γάμος και χαρά “η μπιρμπίλω πρώτη”. Είναι χαρά μου η κόρη μου να κάνει κοπάνες, να πάει σε πορείες και να διεκδικεί το δίκιο της με ευγένεια. Συνεχίζω να πηγαίνω σε πορείες. Έχω εξηγήσει στην κόρη μου ότι θα πολεμάω μέχρι τέλους γι’ αυτά που πιστεύω. Δεν ισχύει ότι τα παιδιά μας γίνονται αντίγραφο μας. Θα κρατήσουν από εμάς ό,τι θέλουν».

Όσον αφορά τη σχέση που έχει η κόρη της με τον σύζυγό της, σημείωσε «μπαμπάς και κόρη έχουν κάνει “κόμμα” στο σπίτι και εγώ φαίνομαι η πιο αυστηρή. Ο δεσμός της μητέρας με τα παιδιά είναι αδιάρρηκτος. Δε διαφωνούμε ποτέ μπροστά στην κόρη μας με τον Αλέξανδρο Σταύρου, κρατάμε κοινή γραμμή σε αυτά που λέμε».

Σχετικά με τον γάμο των ομοφυλόφιλων, η Μαριάννα Τουμασάτου τόνισε «στην Ελλάδα έχουμε ατιμώρητους κακοποιητές προς όλες τις κατευθύνσεις, είμαστε “μπάτε σκύλοι αλέστε”. Μου ακούγεται μία χαρά ο γάμος των ομοφυλοφίλων. Είναι ανοησίες ότι τα παιδιά τους θα γίνουν ομοφυλόφιλα. Θέλω η κόρη μου να είναι ευτυχισμένη, γερή και ας γίνει ό,τι θέλει. Δεν έχω πει ποτέ στην κόρη μου “τι έκανα για να σε μεγαλώσω”, δεν κρεμάστηκα από τον πολυέλαιο».

Δείτε το video


Related posts

«Το όνομα μου είναι Ναταλία και είμαι μόλις 23 ετών όμως έμεινα παράλυτη από κάτι που συνηθίσουμε να κάνουμε όλοι μας»

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Δεν φαντάζεσαι τι μου λένε, όταν με βλέπουν από πίσω να περπατάω

«Συνέχισε να παλεύεις, μην μας αφήνεις»: Η μητέρα που ακούγε την φωνή των παιδιών της όσο ήταν σε κώμα τα κατάφερε και γύρισε από τον θάνατο