Μαρία Καρυστιανού: «Πρέπει να παίρνω ένα ηρεμιστικό πριν ακούσω τον Κ.Μητσοτάκη να μιλάει»

Η Μαρία Καρυστιανού κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης τόνισε πως «κάθε φορά λέω ότι πρέπει να παίρνω ένα ηρεμιστικό πριν ακούσω τον κ. Μητσοτάκη να μιλάει για τα Τέμπη. Το ξεχνάω όμως δυστυχώς και κάθε φορά έχω τις ίδιες παρενέργειες».

«Δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα που έχω σχηματίσει εγώ για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Πάλι βγήκε αλαζονικά να μας πει ότι αν γύριζε ο χρόνος πίσω, δεν μετάνιωσε που δεν συμμετείχε σε κάτι ώστε να αποτραπεί αυτό το τραγικό συμβάν στην Ελλάδα, δεν θα άλλαζε κάτι στις δράσεις που έγιναν επί του πεδίου – γιατί όπως καταλαβαίνετε τα στοιχεία έπρεπε να συγκαλυφτούν – δεν θα άλλαζε κάτι.

Τα ίδια θα έκανε, ίσως λίγο πιο προσεκτικά, παρά μας είπε ότι θα φρόντιζε να βουλώσει το στόμα μας πολύ πιο νωρίς», σημείωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στην TRT.

«Είναι δυνατόν, τόσους μήνες μετά, με όλα αυτά που έχουν βγει στο φως να τολμά να μας μιλά για θεωρίες συνομωσίας;

Τελικά όποτε ακούμε “θεωρία συνομωσίας” από τον ίδιο και την παράταξή του, θα καταλαβαίνουμε ότι μιλάμε για την πλήρη πραγματικότητα που δεν θέλουν ούτε να την ακουμπήσουμε, ούτε να την σχολιάσουμε, ούτε να την αναλύσουμε.

Αυτό λοιπόν που θέλουμε να κρύψουμε πολύ καλά, το ονομάζουμε θεωρία συνομωσίας και τελείωσε…», πρόσθεσε η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τέμπη 2023.

«Εκνευρίστηκα από το γεγονός ότι για ακόμη μια φορά η συνέντευξη έγινε σε πολύ ασφαλές περιβάλλον, με δημοσιογράφο ένα συγγενικό του πρόσωπο, αυτό είναι τραγικό, γελοίο, αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό, έστω και ως θεατής, οπότε είδα αποσπασματικά…», τόνισε σχολιάζοντας την πρόσφατη συνέντευξη Μητσοτάκη.

Όσον αφορά τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτονται σχετικά με τα Τέμπη, η Μαρία Καρυστιανού υπογράμμισε ότι «με δική μας πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια έχουμε φέρει στο φως κάποια πράγματα, τα οποία είχαν σκοπίμως χαθεί. Μπορέσαμε να τα βρούμε και να τα φέρουμε στην επιφάνεια.

Για εμάς είναι ένας συνεχιζόμενος Γολγοθάς, όχι μόνο για το πένθος αλλά και για την αγωνία αν θα καταφέρουμε να συλλέξουμε τα στοιχεία προκειμένου να μπορέσουμε να τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι, να μην γλυτώσει ούτε ένας. Αυτός είναι πλέον ο μοναδικός στόχος μας: Να μην γλυτώσει κανένας από τους εμπλεκόμενους σε αυτό το διπλό έγκλημα».

Related posts

«Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είναι σαν αδελφός μου…»: Σε άσχημη κατάσταση ο Αρναούτογλου με αυτό που έπαθε ο Σταρόβας

Απασφάλισε η Καλομοίρα: «Δεν θα μπορούσα να ξανατραγουδήσω στα μπουζούκια»

Συγκλονίζει η Λένα Δροσάκη: “Όταν χρειάστηκε να πούμε στον γιο μου ότι χωρίζουμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τρόμαξα”