Maestro: Ο Παπακαλιάτης επιστρέφει στην τηλεόραση και τον αποθεώνει όλη η Ελλάδα

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης, ετοίμασε μία νέα ελληνική παραγωγή που προβλήθηκε χθες για πρώτη φορά στην τηλεόραση. Ο ίδιος είχε μερικά χρόνια να εμφανιστεί στις οθόνες μας και στη νέα σειρά σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο ίδιος με τους χρήστες του Twitter να τον αποθεώνουν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η νέα σειρά και τα σχόλια του κοινού

Δυναμική επιστροφή στην τηλεόραση έκανε το βράδυ της Πέμπτης 13/10 ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης! Το Maestro έκανε πρεμιέρα και αμέσως ανέβηκε στα πρώτα trends στο Twitter. Μέσα από εννέα επεισόδια, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Γυρισμένη στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα και με ένα ξεχωριστό καστ ταλαντούχων ηθοποιών να ενσαρκώνει τους πολυδιάστατους ήρωες που εμπνεύστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η σειρά «Maestro» έρχεται για να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό τη νέα σεζόν.

Οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν το Maestro τόσο για τη σκηνοθεσία του και τις υπέροχες εικόνες που βλέπουμε όσο και για την εξαιρετική για ακόμη μια φορά μουσική της σειράς. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε λείψει στο τηλεοπτικό κοινό και αυτό φάνηκε στα δεκάδες σχόλια που έχουν γραφτεί μέχρι στιγμής στα social media

Related posts

Πράξη αγάπης στο παιδικό χωριό Φιλυρού: Ανεργη μανούλα αυτές τις Άγιες μέρες συγκέντρωσε για όλα τα παιδιά σοκολατένια αυγά, τσουρέκια, χυμους, μακαρονια κ.α.

Μοναδικό θέαμα στη Νάξο: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (video)

“Θεέ μου ανατρίχιασα”: Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλει Κική Δημουλά για τη Μεγάλη Παρασκευή & αποθεώνεται