Λύγισε στον αέρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είναι μια μέρα πολύ σημαντική για όλους μας, να μην την ξεχάσουμε ποτέ»

Συγκινημένη εμφανίστηκε στον αέρα του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών και στη συμπλήρωση ενός μόλις χρόνου από το γεγονός, που «πάγωσε» την Ελλάδα.

Η παρουσιάστρια, στην έναρξη της εκπομπής, μίλησε για τη μαύρη επέτειο της 28ης Φεβρουαρίου 2023, τονίζοντας πως πρέπει να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια και οι ευθύνες να αποδοθούν σε όσους πρέπει, με τον Αντώνη Κανάκη επίσης να εκφράζει μια πολύ εύστοχη απορία.

Όσα ανέφερε

«Είναι μια μέρα μνήμης, μια μέρα πολύ σημαντική για όλους μας. Συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τραγωδία των Τεμπών, με 57 ψυχές να ζητούν δικαίωση. Είδα τη συνέντευξη της κυρίας Καρυστιανού, που περιμένει κι εκείνη απαντήσεις και καμία οικογένεια δεν καταλαβαίνει, γιατί γίνονται συνέχεια αναβολές, με έναν μόνο άνθρωπο να έχει προφυλακιστεί ως εξιλαστήριο θύμα. Εμείς σαν εκπομπή είμαστε εδώ, για να φωτίζουμε κάθε νέα πληροφορία, γιατί δε θέλουμε να ξεχνάμε. Πιασμένοι χέρι χέρι, θέλουμε να βρούμε την αλήθεια και οι ευθύνες να φτάσουν και σε πολιτικά πρόσωπα, όχι μόνο σε σταθμάρχες ή στην εταιρεία», ανέφερε η παρουσιάστρια.






Related posts

Συγκινεί ο Good Job Nicky: «Πολλοί ξέρουν τον Γιάννη Πάριο, εγώ ξέρω απλά τον Γιάννη»

Την τελείωσε με 2 λέξεις: Πυρ και μανία ο Άρης Σοϊλέδης μετά τις δηλώσεις της Ασημίνα

«Τέρατα…»: «Αιχμηρός» Κρατερός Κατσούλης για τον χωρισμό με την Κατερίνα Καραβάτου