«Λύγισε» στον «αέρα» η Μελίνα Μακρή – «Το ανακάλυψα όταν ήμουν 18 ετών και φοβήθηκα»

Στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη βρέθηκε καλεσμένη η Μελίνα Μακρή δίπλα στην Ξένια Παρασκευοπούλου, όπου και μίλησαν για τη σχέση που αναπτύσσουν τα αδέρφια μεταξύ τους και τον ανταγωνισμό ή τον θαυμασμό που υπάρχει.

«Θα ήθελα να έχω ένα δεύτερο παιδάκι. Bλέπω ότι κάποια παιδιά τσακώνονται αλλά πιστεύω ότι αυτό έχει να κάνει με τη μητέρα και το κατά πόσο είναι δίκαιη», σχολίασε αρχικά η Μελίνα Μακρή.

«Έχω Χασιμότο, φοβήθηκα όταν το ανακάλυψα»

Σε άλλο σημείο της εκπομπής η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την στιγμή που ενημερώθηκε σε νεαρή ηλικία ότι έχει Χασιμότο, ξεσπώντας σε κλάματα.

Έχω Χασιμότο. Το ανακάλυψα 18 χρονών και φοβήθηκα γιατί ήμουν μικρούλα. Με πήγε η μαμά μου για εξετάσεις και μόλις βγήκε και είπε ότι το έχω έβαλα τα κλάματα

«Έχω Χασιμότο. Το ανακάλυψα 18 χρονών και φοβήθηκα γιατί ήμουν μικρούλα. Με πήγε η μαμά μου για εξετάσεις και μόλις βγήκε και είπε ότι το έχω έβαλα τα κλάματα. Είναι μέσα στην καθημερινότητά σου, οπότε από τη ρουτίνα δεν αναγνωρίζεις ότι έχεις κόπωση. Λες ότι κουράστηκα παραπάνω αυτήν την εβδομάδα, αυτόν τον μήνα.

Είχα σκαμπανεβάσματα. Γυρνούσα από το σχολείο κι έκλαιγα και είχα κακή διάθεση δίχως λόγο. Έπαιρνα πιο βαριά τα πράγματα κι έλεγα συνέχεια στη μαμά μου ότι είμαι κουρασμένη» εξομολογήθηκε η Μελίνα Μακρή.

Δείτε το video






Related posts

Σούσουρο με τον Γρηγόρη Γκουντάρα: “Όταν εγώ πήγαινα Eurovision, εσένα σε είχαν να κάνεις μόδα στη Μενεγάκη”

Εξομολόγηση ψυχής από το Νίκο Γαλανό: «Για κάποια χρόνια ο τζόγος ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου» (video)

Ανατριχιάζουν τα τελευταία λόγια του Δημήτρη Κόκοτα: «Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι»