«Λύγισε» στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου: «Της είπα: πρώτα θα δεις δισέγγονο και μετά θα πεθάνεις»

Τη συγκίνησή της εξέφρασε στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή το αποχαιρετιστήριο βίντεο που ανέβασε για τη γιαγιά της η Όλγα Κιουρτσάκη στα social media, «λύγισε» μιλώντας για τη δική της γιαγιά, η οποία είναι επίσης σε μεγάλη ηλικία και της έχει εκφράσει την επιθυμία να δει ένα δισέγγονο πριν «φύγει» από τη ζωή.

Όσα ανέφερε

«Στεναχωριέμαι, γιατί η γιαγιά μου είναι σε μεγάλη ηλικία και μου κάνει παράπονα: δεν έρχεσαι να με δεις, δεν έρχεσαι να με δεις. Κι εγώ κανονικά θα έπρεπε να πηγαίνω πιο συχνά, αν και επικοινωνώ μαζί της συνέχεια», είπε αρχικά με δάκρυα στα μάτια η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αυτό που μου λέει είναι ότι: πριν κλείσω τα μάτια μου, θέλω να δω ένα δισέγγονο. Και λες, ρε παιδί μου, ότι πόσο σημαντικό δώρο είναι να κάνεις κάτι τέτοιο σε ανθρώπους που σου τους χρωστάς όλη σου τη ζωή», περιγράφει συγκινημένη η παρουσιάστρια του Alpha στους συνεργάτες της.

«Και η γιαγιά μου έχει μεγαλώσει… και της λέω: μη λες τέτοια, δεν θα «φύγεις». Πρώτα θα δεις δισέγγονο και μετά θα «φύγεις» από τη ζωή. Συγγνώμη αλλά ο καθένας, όταν βλέπει κάτι, μπορεί να ταυτίζεται και να σκέφτεται δικά του πράγματα», κατέληξε στην εξομολόγησή της η Κατερίνα Καινούργιου, συνεχίζοντας τη ροή της εκπομπής της.

Δείτε το video






Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”