Λύγισε στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου: «Έχασα τη Μαρία, σκοτώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα»

Η σημερινή εκπομπή Super Κατερίνα, ξεκίνησε δυσάρεστα με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει την απώλεια ενός πολύ κοντινού της προσώπου. Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή το περιστατικό της διάρρηξης στο σπίτι του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου, θέλησε να εκφράσει τη γνώμη της για την ασφάλεια των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται μαζί.

Όσα αποκάλυψε

«Ο φόβος όλων δεν είναι τα ρολόγια, τα προσωπικά αντικείμενα και το είπε και ο Δημήτρης. Έχεις μια γυναίκα μες στο σπίτι, μπορεί να βρίσκεσαι κι εσύ μέσα και να κοιμάσαι, να πάθεις εγκεφαλικό, ανακοπή», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Σας το λέω κι εγώ που τώρα έχω χάσει τη Μαρία, που σκοτώθηκε την προηγούμενη βδομάδα. Την είχα πόσα χρόνια, ήμασταν μαζί 14 χρόνια… χθες ήμουν σαν χαμένη μες στο σπίτι. Είναι πολύ σημαντικοί οι άνθρωποι που ζουν μαζί σου, που σε βοηθούν μέσα στο σπίτι, που ανησυχείς για τα πάντα για αυτούς», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Είναι προς τιμήν του Δημήτρη. Η κυριότερη αναφορά είναι σε αυτή την κοπέλα. Ότι ο άνθρωπος που έχω μέσα στο σπίτι βίωσε ένα τέτοιο περιστατικό», τονίζει από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Δείτε το video

Related posts

Τάραξε τα ελληνικά νερά η Κιμ Καρντάσιαν: Φωτιά οι φωτογραφίες στο σκάφος του Τζέφ Μπέζος

Αναστάτωση σε όλη την Λαμία: Το περίεργο συμβάν που ανησύχησε τους κατοίκους το πρωί του Σαββάτου

Το παραδέχτηκε η Βάνα Μπάρμπα: “Γι΄αυτό δεν παντρεύτηκα όλα αυτά τα χρόνια, είχα την κόρη μου”