Λύγισε ο Βασίλης Ζούλιας για τη φωτιά στο ατελιέ του: «Κάηκε δουλειά 15 ετών που είχαμε κάνει μαζί με τον Περικλή»

Με άσχημο τρόπο υποδέχτηκαν τον Απρίλιο ο Βασίλης Ζούλιας και ο Περικλής Κονδυλάτος, καθώς πριν από λίγες ώρες ξέσπασε φωτιά σε μέρος του ατελιέ που διατηρούν στο κέντρο της Αθήνας.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, οι δύο σχεδιαστές μίλησαν στην εκπομπή Fay’s Time και περιέγραψαν το χρονικό των όσων συνέβησαν χθες, τονίζοντας πως η φωτιά έπιασε μόνο σε ένα μέρος του ατελιέ, αλλά η ζημιά που έγινε είναι ανυπολόγιστη.

Όσα ανέφερε

«Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, είναι η πραγματικότητα. Μόνο η ανθρώπινη ζωή έχει σημασία και τίποτα άλλο» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας για να συμπληρώσει: «Να διευκρινίσουμε ότι δεν κάηκε το ατελιέ, έπιασε φωτιά ένα μέρος του. Κάηκε το βεστιάριο μας με όλη τη δουλειά 15 ετών, ό,τι είχαμε κάνει εγώ και ο Περικλής μαζί».

Ο σχεδιαστής τόνισε σε διαφορετικό σημείο της ζωντανής σύνδεσης: «Όταν έφτασα στο ατελιέ είχε ήδη σβήσει. Θα γίνουν ανακρίσεις και θα δούμε τι έγινε. Το σημαντικό είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανείς. Μόνο ένα μέρος του ατελιέ κάηκε, είναι μεγάλος χώρος. Από τα 700 τ.μ κάηκαν τα 35 τ.μ. Ακούστηκαν δραματικά πράγματα».

Ο Περικλής Κονδυλάτος πρόσθεσε από την πλευρά του: «Η αξία είναι ανυπολόγιστη. Δεν μιλάμε για ντουβάρια, αλλά για ρούχα υψηλής ραπτικής 15 ετών. Μόνο οι εργατοώρες ή τα υφάσματα που φέραμε από το εξωτερικό, δεν μπορούν να υπολογιστούν», με τον Βασίλη Ζούλια να παρομοιάζει την ζημιά που υπέστησαν με ένα καμένο θησαυροφυλάκιο.

Οι πρώτες εικόνες από το ατελιέ του Βασίλη Ζούλια

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε μετά τις πέντε το απόγευμα, πιθανότατα από κάποιο κερί που χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες φωτογράφισης. Η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο με τρία οχήματα και εννέα πυροσβέστες και την έσβησε προτού πάρει μεγάλη έκταση.

Το πρωί της Δευτέρας (1/4) ο Βασίλης Ζούλιας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, γράφοντας: «Πόσο θα ήθελα όλο αυτό να ήταν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο».

Δείτε εικόνες από τα καμένα δωμάτια στο ατελιέ:


Related posts

“Το πάλεψα και βγήκα καθαρός”: Λύγισε ο Στέλιος Παρλιάρος και μίλησε πρώτη φορά για τα τελευταία 10 χρόνια

Άλλαξε γνώμη ο Κασσελάκης: «Μετάνιωσα για τη δήλωσή μου ότι θέλουμε με τον Τάιλερ παιδιά αρσενικού γένους»

Στέφανος Κασσελάκης: “Είμαι και του σαλονιού και του λιμανιού, δεν πρόκειται να αλλάξω”