Λύγισε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για Μπάρκα: «Μου έχει μάθει πολλά πράγματα, το μυαλό της δεν το έχω ξανασυναντήσει»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Star Dot και τον Μίνω Θεοχάρη, ήταν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στους πιο σημαντικούς σταθμούς της καριέρας του, μίλησε για τη σπουδαία σχέση που έχει δημιουργήσει με τη Δανάη Μπάρκα και τη φιλία του με τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Όσα αποκάλυψε

Για την παιδική του ηλικία ανέφερε:  «Ήθελα να τα μαθαίνω όλα, να τα βλέπω όλα, γι΄αυτό μ΄άρεσαν και τα ταξίδια. Ήμουν πολύ περίεργος με τη ζωή, να εξερευνήσω τα πάντα. Την έχω πατήσει πολλές φορές από την περιέργεια αλλά δεν με χάλασε καθόλου.

Για την Βίκυ Σταυροπούλου αποκάλυψε: «Τσακωνόμαστε με τη Βίκυ Σταυροπούλου πάνω στη δουλειά. Απολαμβάνω την ασφάλεια και τη βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση, υπάρχει αγάπη και νοιάξιμο του ενός για τον άλλον. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό στη σκηνή. Από εκεί και πέρα καβγάδες…» .

Ενώ τόνισε φανερά συγκινημένος μίλησε για την Δανάη Μπάρκα:  «Μου έχει μάθει πολλά πράγματα, είναι ένα παιδί με τρομερό μυαλό, δεν το έχω ξανασυναντήσει. Ένα παιδί πολύ αισιόδοξο, μου λέει μία κουβέντα και φωτίζει το κεφάλι μου».

Δείτε το video:

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της