Λύγισε η Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Πολεμάω ακόμα με την κατάθλιψη, ήρθε ο χάρος στο σπίτι μας και μας θέρισε»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό You και στην δημοσιογράφο Τζώρτιζα Συρίχα, η οποία εξομολογήθηκε πως η κατάθλιψη, της “χτύπησε την πόρτα” όταν η μητέρα της έφυγε από τη ζωή και εκ τότε “παλεύει” μαζί της ενώ αναφέρθηκε και στη “δύσκολη” σχέση με τον πατέρα της.

Όσα αποκάλυψε

«Έχω περάσει κατάθλιψη -και την πολεμάω ακόμα. Δεν την έχω βγάλει από μέσα μου από τη μέρα που έφυγε η μητέρα μου. Δεν έφυγε ποτέ η κατάθλιψη απλώς έγινε “φιλενάδα” μου, έχω μάθει να ζω μαζί της. Ακόμα και τώρα υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι ότι η μαμά μου είναι σε διακοπές.

Δεν έχω δεχτεί ότι έχει φύγει και δεν θα την ξαναδώ. Όταν με ρωτάει ο γιος μου, του λέω ορισμένες απαντήσεις που μου έχει πει ο ψυχολόγος, κάνω νόημα στον Βασίλη, και πάω να κλάψω κάτω από την ντουζιέρα, γιατί δεν πιστεύω ότι έχω πει αυτό το πράγμα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που έχει χάσει τη μάνα του τόσο νέα και το βιώνει καλύτερα» εξομολογήθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

«Δεν είχα αυτήν τη σχέση κι εκεί υπάρχει πληγή, γιατί θα ήθελα πριν φύγει να έχουμε λύσει κάποια πράγματα, όπως και με τον παππού μου και τη γιαγιά μου. Η μαμά μου ήταν ένα ντόμινο, μόλις “έφυγε” ξαφνικά ήρθε ο χάρος στο σπίτι μας και το θέρισε. Αλλά επειδή πιστεύω ότι η ζωή είναι μία, γι’ αυτήν πολεμάω. Από τη στιγμή που μου έχει δοθεί αυτό το δώρο, θέλω να το χαρώ. Όταν μου παίρνει κάτι τη χαρά τσαντίζομαι, γίνομαι έξαλλη» αποκάλυψε σε άλλο σημείο.

Related posts

Πέντε χρόνια από την άγρια δολοφονία της Ελένη Τοπαλούδη– Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας της 👇

«Χείμαρρος» η Κουτσελίνη: «Η Συνατσάκη και ο Ουγγαρέζος έβριζαν κάποτε το παιδί μου στην εκπομπή»

«Δεν μου την “πέφτουν” οι άντρες, έχω φάει επικές χυλόπιτες»: Απογοητευμένη η Κατερίνα Καινούργιου