Λύγισε η Κατερίνα Καραβάτου: «Όταν ήμουν μικρή δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, ένιωθα ότι πρέπει να είμαι καθώς πρέπει»

Στην εκπομπή «Γεια σου» μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου, για τα χρόνια που καταπίεζε τον εαυτό της και όσα χρειάστηκε να κάνει μέχρι να βρει τι πραγματικά θέλει να κάνει στη ζωή της.

Όσα αποκάλυψε

Αρχικά ανέφερε: «Νομίζω ότι τα πολύ τελευταία χρόνια έκανα την επανάστασή μου και κάπως ξέσπασα σε κάποια πράγματα. Όταν ήμουν μικρή δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Ένιωθα ότι πρέπει να είμαι πολύ καθώς πρέπει, πολύ καλό παιδί. Ήθελα πάντα οι γονείς μου να είναι εξαιρετικά περήφανοι. Δεν ήθελα ποτέ να βρει κάποιος κάτι να πει κάτι αρνητικό στους γονείς μου για μένα. Έχω μεγαλώσει πολύ έτσι. Είναι καταπιεστικό».

«Έχω αφήσει πολλά στην άκρη εξαιτίας αυτού τα οποία μετά, όταν τα βρήκα μπροστά μου τα αντιμετώπισα. Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να καταλάβω ποια ήταν αυτά, τι πραγματικά θέλω. Τώρα είμαι καλύτερα με τον εαυτό μου. Έχω κάνει μεγάλη διαδρομή. Τώρα αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου» είπε τέλος, η Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε το video






Related posts

Πράξη αγάπης στο παιδικό χωριό Φιλυρού: Ανεργη μανούλα αυτές τις Άγιες μέρες συγκέντρωσε για όλα τα παιδιά σοκολατένια αυγά, τσουρέκια, χυμους, μακαρονια κ.α.

Μοναδικό θέαμα στη Νάξο: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (video)

“Θεέ μου ανατρίχιασα”: Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλει Κική Δημουλά για τη Μεγάλη Παρασκευή & αποθεώνεται