Λύγισε η Έλενα Γκρέκου: «Πούλησα το σπίτι για να σπουδάσει ο γιος μου, μόνο αυτόν έχω στο κόσμο»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Katerina, μίλησε η Έλενα Γκρέκου, για την αποχώρηση της από το «J2US» και μίλησε για την καλλιτεχνική της αποχή και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, καθώς μεγάλωσε μόνη τον γιο της.

Η αδυναμία στο γιο της

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον ερχομό του γιου της: «Όλο αυτό το διάστημα ήθελα να κάνω πράγματα αλλά δεν γινόταν, γιατί μεγάλωνα μόνη μου τον Χάρη και μου ήταν δύσκολο να τα συνδυάσω. Οι ανάγκες που είχε το παιδί, η φροντίδα του, το να ξυπνάω 7 η ώρα το πρωί, να τον πηγαίνω φροντιστήριο. Όλα αυτά με έκαναν να μείνω πίσω».

Και συνεχίζει η Έλενα Γκρέκου: «Έχει έναν χρόνο τώρα που ξαναμπήκα στα πράγματα, όταν μου είπε ο γιος μου ότι θέλει να γίνει πιλότος. Είναι 19 χρονών, σπουδάζει στην Egnatia Aviation, στην Καβάλα. Για να βγάλουμε αυτή τη σχολή, αναγκαστήκαμε να πουλήσουμε ένα σπίτι. Του έχω ιδιαίτερη αδυναμία, γιατί μόνο αυτόν έχω».

Related posts

Πράξη αγάπης στο παιδικό χωριό Φιλυρού: Ανεργη μανούλα αυτές τις Άγιες μέρες συγκέντρωσε για όλα τα παιδιά σοκολατένια αυγά, τσουρέκια, χυμους, μακαρονια κ.α.

Μοναδικό θέαμα στη Νάξο: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (video)

“Θεέ μου ανατρίχιασα”: Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλει Κική Δημουλά για τη Μεγάλη Παρασκευή & αποθεώνεται