Λίγες ημέρες μετά το εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική – Η συνάντηση του Γαρδέλη με τον μικρότερο γιο του

Εδώ και λίγες ημέρες ο Σταμάτης Γαρδέλης πήρε εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική, στην οποία νοσηλευόταν με τον ηθοποιό να μεταφέρεται στο σπίτι του, συνεχίζοντας εκεί τη θεραπεία του.

Μέσα από νέες δηλώσεις, που παραχώρησε ο αδερφός του ηθοποιού στην εκπομπή Πρωινό την Δευτέρα 4/12 έκανε γνωστό, πως η οικογένειά τους περνάει μια δύσκολη φάση, καθώς ο Σταμάτης αναρρώνει ψυχικά και η μητέρα τους χρειάζεται υποστήριξη λόγω ηλικίας.

Σε ότι αφορά τα παιδιά του Σταμάτη Γαρδέλη, ο αδερφός του ανέφερε, πως ο μεγαλύτερος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και ο μικρότερος, που είναι στην ηλικία των 28 ετών τον συνάντησε πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι της γιαγιάς του.

Οι νέες αποκαλύψεις για την ψυχική κατάσταση του Σταμάτη Γαρδέλη

«Με τη μάνα τώρα στο σπίτι να δω τι θα γίνει, την γηροκομώ να δω τι θα γίνει τώρα. Ο Σταμάτης δεν μπορεί, έχει τα δικά του και κάνει την θεραπεία του. Έρχεται και αυτός και βοηθάει.

Θέλει ηρεμία, έρχεται εδώ βλέπει τη μάνα του, ξαναπηγαίνει σπίτι του, αυτά. Θα πηγαίνει να κάνει κάποιες συνεδρίες, θα μιλάει με ψυχολόγους και ψυχιάτρους να τον βλέπουν, μια φορά την εβδομάδα. Παίρνει κάποια χάπια, είναι στη φάση της ανάρρωσης τώρα.

Κάποιοι φίλοι του έχουν επικοινωνία, πάνε σπίτι του, έχει ανθρώπους που μιλάει, δεν σηκώνει τηλέφωνα, σηκώνει μόνο τα γνωστά.

Έχει επικοινωνία με τα παιδιά του. Ο μεγάλος είναι στη Θεσσαλονίκη, ο μικρός, που είναι στην Αθήνα έχει έρθει να δει τη γιαγιά αυτά», είπε ο αδελφός του Σταμάτη Γαρδέλη.

Δείτε το video






Related posts

«Με κάνει περήφανη ως άνθρωπο»: Λύγισε η Σοφία Κουρτίδου για τον σύντροφο της & καταχειροκροτήθηκε

Δε δίστασε να το πει η Ελεονώρα Μελέτη για τον Γιώργο Αυτιά: «Με παίρνει τηλέφωνο και με ρωτάει…»

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»