Λευτέρης Πολυχρόνης: Μέσα στην τρέλα μου της λέω “Συγγνώμη που δεν έχω έρθει, σκοτώνω ένα παιδάκι και έρχομαι”

Ο Λευτέρης Πολυχρόνης παραχώρησε συνέντευξη στη Μαρία Ανδρέου και στην εφημερίδα “Espresso”.

Ο τηλεοπτικός “Μηνάς”, μίλησε για τον ρόλο του “κακού” στη σειρά “Κάνε ότι κοιμάσαι”, δίχως να κρύψει ότι δυσκολεύτηκε αρκετά στις σκηνές με του αλλεπάλληλους φόνους.

Όσα αποκάλυψε

“Παρά πολύ δύσκολες! Έψαχνα να βρω τρόπο να τον δικαιολογήσω. Η έλλειψη αγάπης έκανε τον Μηνά τέρας. Για μένα αυτός ο άνθρωπος από τη στιγμή που σκοτώνει παιδιά είναι άρρωστος ψυχικά και βαθιά δυστυχής. Δεν άντεχε την ευτυχία των άλλων. Στον αντίποδα του κακού είναι η παιδεία. Μόνο με τον πολιτισμό μπορεί να ξεφύγει ο άνθρωπος από τα ταπεινά του ένστικτα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε για τα γυρίσματα: “Οι σκηνές κράτησαν δύο εβδομάδες, τα γυρίσματα, δηλαδή, του τελευταίου επεισοδίου. Έγιναν στα Μελίσσια, στο εγκαταλειμμένο Ναυτικό Νοσοκομείο”.

Ο Λευτέρης Πολυχρόνης έχει υποδυθεί ξανά τον κακό σε τηλεοπτική σειρά. Το μαύρο χιούμορ, όπως μοιράστηκε, είναι ένας τρόπος εκτόνωσης για τον ίδιο: “Είχα “σκοτώσει” τον Γιώργο Καραμίχο στη σειρά “Ήλιος”. Και στις “Άγριες μέλισσες” είχα σκοτώσει. Η φυσιογνωμία μου, φαίνεται, η φάτσα μου εμπνέει τους σκηνοθέτες για να μου δίνουν τον ρόλο του κακού. Θυμάμαι ήμουν στα γυρίσματα και με πήρε η φίλη μου η Αγγελική. Της λέω μέσα στην τρέλα μου “συγγνώμη που δεν έχω έρθει στο τραπέζι, σκοτώνω ένα παιδάκι και έρχομαι”. Λέω μετά “τι της είπα;”. Μαύρο χιούμορ για να εκτονωθώ, να διασωθώ!”.

Related posts

Θείο «δώρο» για Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα μετά από 3 παιδιά, όλο το παλάτι το γιορτάζει

Έκλεισε για πάντα την πόρτα η Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι μπλέξιμο! Δε θέλω να ξανασυνεργαστούμε…»

Ραγίζει καρδιές η μάνα των Τεμπών: «Τασούλη μου, Αναστασία και Αναστασία, σήμερα θα γιορτάζατε»