«Λείπει! Έχουμε να μιλήσουμε 3-4 χρόνια» – Το δημόσιο παράπονο γνωστού τραγουδιστή που έχει χαράξει μεγάλη επιτυχία με τον Νότη Σφακιανάκη

Ο Νότης Σφακιανάκης αποτελεί ένα πρόσωπο, που έχει χαράξει την δική του πορεία στη μουσική με το λαϊκό ρεπερτόριο να είναι αυτό, που υπηρέτησε μέχρι τη στιγμή, που πήρε την απόφαση να κάνει συνολική παύση.

Φίλοι του, πρόσωπα της τηλεόρασης και συνάδελφοι του κάνουν λόγο για την εξαφάνιση του Νότη Σφακιανάκη, όχι μόνο από τα καλλιτεχνικά, αλλά και από την όποια κοινωνική ζωή συνήθιζε να έχει ο τραγουδιστής.

Την Παρασκευή (20/10) ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή ”Πρωινό Σουσού” με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις μεταξύ άλλων και για την απουσία του Νότη Σφακιανάκη.

Η αποκάλυψη του Χρήστου Δάντη για τον Νότη Σφακιανάκη

«Είναι φανερό, ότι λείπει ο Πασχάλης Τερζής και ο Νότης Σφακιανάκης. Με τον Πασχάλη έχουμε κάνει μόνο μία, δύο συναυλίες μαζί…πολλά τραγούδια, πολλές μεγάλες του επιτυχίες! Τους σέβομαι και τους εκτιμώ μουσικά και τους δύο πολύ. Όχι, δε μιλάω με τον Νότη, έχουμε να μιλήσουμε 3-4 χρόνια, δεν γνωρίζω αν θα επιστρέψει», είπε ο Χρήστος Δάντης.






Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”