Λάκης Λαζόπουλος: «Έβλεπα στον ύπνο μου ότι πέθαινα και με πήγαιναν στο νεκροταφείο»

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για την παράσταση «Όταν Πέθανα» στο θέατρο Βέμπο και αποκάλυψε πως το έργο βασίζεται σε ένα επαναλαμβανόμενο όνειρο που έβλεπε μικρός.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην τηλεόραση, το political correct, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα.

Όσα ανέφερε

«Μικρός έβλεπα στον ύπνο μου ότι πέθαινα, με πήγαιναν στο νεκροταφείο. Έβλεπα τη στενοχώρια των δικών μου, δεν άντεχα. Στην εκκλησία πεταγόμουν πάνω, άρπαζα το μικρόφωνο του παπά και έκανα ένα show. Κρυφή μου επιθυμία ήταν να κάνω τους ανθρώπους να γελάνε, μου έβγαινε στο όνειρο».

Ο ίδιος ανέφερε πως δεν θα επιστρέψει στην τηλεόραση, τονίζοντας πως οι παρούσες συνθήκες δεν επιτρέπουν τον ερχομό του στην τηλεόραση.

«Το political correct δεν είναι ο θάνατος του χιούμορ και της κωμωδίας. Είναι πολλοί άνθρωποι, ανάλατοι και κρυόκ@λοι, που θέλουν να επιβάλλουν το μη χιούμορ τους και τη «σοβαροβλακεία» ως καθεστώς. Αυτό δεν πρόκειται να περάσει».

«Ήξερα τι θα πω και πότε να ζητήσω συγγνώμη, Δεν θα μου πει κανένας πότε να ζητήσω συγγνώμη. Υπάρχουν κάποιοι στην τηλεόραση που νομίζουν ότι πάνε για… πάπες και μας λένε ποιοι πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη. Η εμμονή είναι κυρίαρχο στοιχείο της σάτιρας. Κάποιοι νομίζουν πως επειδή μιλάνε στην τηλεόραση, έχουν “το όπλο να πυροβολούν”».

«Θυμάμαι μία μέρα με ρωτήσανε στην Ελευθεροτυπία τη γνώμη έχω για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Λέω «νομίζω είναι η εθνική αποκοιμίστρια», δηλαδή έχει πλάσει ένα παραμύθι και με αυτό ο κόσμος αποκοιμιέται. «Πας καλά παιδί μου; Πήγες και με αποκάλεσες εθνική αποκοιμίστρια;», μου είπε. «Αυτό νομίζω για σένα», της είπα και μου είπε «γιατί δεν το λες σε μένα πρώτη, που είμαι φίλη σου;». Δεν το πήρα πίσω».

Δείτε το video






Related posts

Εξομολόγηση ψυχής από το Νίκο Γαλανό: «Για κάποια χρόνια ο τζόγος ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου» (video)

Ανατριχιάζουν τα τελευταία λόγια του Δημήτρη Κόκοτα: «Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι»

«Εγώ γκαντέμης;»: Viral έγινε ξανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok & οι απανωτές αντιδράσεις