Λάκης Γαβαλάς: «Τώρα που νομιμοποιήθnκαν οι γκέı γάμοι θα αρχίσουν οι χωρıσμοί»

Καταπέλτης είναι ο Λάκης Γαβαλάς, που εκφράζει με επιχειρήματα την αντίθεσή του για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, όμως βλέπει και με μια άλλη χιουμοριστική ματιά, την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο ομοφύλων.

Ο σχεδιαστής μόδας σχολιάζει και προβλέπει την επόμενη μέρα

Ο σχεδιαστής μόδας αναλύει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο και την δική του ιδιαίτερη ματιά, στο youweekly.gr τις απόψεις του λέγοντας:

«Είμαι υπέρ του νομοσχεδίου, όμως είμαι κατά της υιοθεσίας και της παρένθετης μητέρας. Με τα δικά μου παλιά μυαλά, εγώ πιστεύω ότι ένα παιδί που γαντζώνεται από την μάνα του και χαστούκι να έχει φάει πριν θα το δεχτεί, από μια ξένη γυναίκα όμως δεν το δέχεται…

Όλοι εμείς που είμαστε gay άνθρωποι, πρέπει να αφήσουμε ήρεμα και ήσυχα τα παιδιά στην κοινωνία που ζούμε. Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι δυνατόν ξαφνικά να νιώσουν αγάπη δυο γυναίκες και δυο άντρες, όταν δεν έχουν καμία επαφή από πριν με παιδιά. Εάν έχουν από άλλες τους σχέσεις δικά τους παιδιά, μπορεί να συμβεί, αλλά είναι πολύ σπάνιες αυτές οι περιπτώσεις αν και τελευταία έχει γίνει και αυτό της μόδας. Έχω πει ότι οι περιπτώσεις του Παντελή Τουτουνζή και του Φώτη Σεργουλόπουλου είναι φανταστικές, μακάρι όλοι να ήταν έτσι. Έχω δει όμως και άλλους που έχουν πάρει παιδιά μόνο και μόνο για να φωτογραφίζονται, και είναι άνθρωποι από τον κύκλο μου, συμβαίνει και από κάποιες blogger με το παιδί τους…»

Ο Λάκης Γαβαλάς μιλά για τη νομοθεσία των γάμων στους ομόφυλους

«Το νομοσχέδιο για τον γάμο έπρεπε να ψηφιστεί, γιατί από εδώ και πέρα πιστεύω ότι θα ηρεμήσουν. Θα δείτε όμως ότι τώρα που ψηφίστηκε το νομοσχέδιο, κανείς δεν θα θέλει να παντρευτεί, θα παντρευτούνε τρεις για να δείξουν ότι περιμένανε το νομοσχέδιο και μετά θα σταματήσουν. Έτσι γίνεται πάντα, ζητάνε κάτι επίμονα και μετά δεν το θέλει κανείς. Τώρα δείχνουν ευτυχισμένοι, γιορτάζουν, διασκεδάζουν στα μπαρ και μετά όλοι οι gay θα πέσουν στην ρουτίνα, για να μην σου πω πόσους χωρισμούς θα δούμε από την επόμενη εβδομάδα. Θα πηγαίνει ο άλλος και θα λέει στον σύντροφό του: “γιατί δεν με παντρεύεσαι τώρα που είμαστε ελεύθεροι να το κάνουμε;” Θα δείτε… Μην λέμε σαχλαμάρες, αυτή είναι η αλήθεια»

Related posts

“Έφαγε” άκυρο ο Λιάγκας: Μαθεύτηκε η αιτία που ο Μικρούτσικος έφυγε άρον άρον από το «Πρωινό» πριν ξεκινήσει η συνέντευξη

Γιάννης Πουλόπουλος: «Η μητέρα μου είχε γνωρίσει κοπέλες που είχα, δεν της είπα ποτέ ότι είμαι ομοφυλόφιλος»

«Κλαίω και είμαι σε σοκ»: Καταρρακωμένη η Κατερίνα Καινούργιου μετά από αυτά που είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος