Κρίσιμες ώρες για τον σπουδαίο καλλιτέχνη: “Ο Βασίλης Καρράς παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος”

Ο Βασίλης Καρράς συνεχίζει να παλεύει για την υγεία του, με τον ίδιο να έχει επιλέξει να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο αδερφός του, Δαμιανός Κεσογλίδης, μίλησε στο “Πρωινό” και αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του γνωστού τραγουδιστή.

Η κατάσταση της υγείας του

“Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι κάναμε, κάθε μέρα εκεί είμαι. Συζητάμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας, βγαίνουμε στο μπαλκόνι, πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό του στην Καβάλα στα κτήματά του” είπε και πρόσθεσε: “Ψυχολογικά είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι το πολεμάει. Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες δίνουν μεγάλες πιθανότητες”.

“Οι φίλοι του οι καλοί, οι μετρημένοι είναι στο πλευρό του, δεν αφήνει να πάει όποιος να ναι, γιατί ξέρεις οι άσχετοι συνήθως κάνουν την τρίχα τριχιά. Πριν από 20 ημέρες πήγαμε στο στούντιο, κάτσαμε εκεί έκανε πρόβες. “Άντε μου λέει να επιστρέφουμε σιγά-σιγά”” είπε κλείνοντας ο αδερφός του Βασίλη Καρρά.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας λίγο μετά το τέλος του βίντεο, αποκάλυψε το δικό του ρεπορτάζ. “Για πρώτη φορά να πούμε την αλήθεια. Η αλήθεια ποια είναι; Ο Βασίλης Καρράς περνά μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Έχει αφεθεί στα χέρια των γιατρών και στην πίστη του στον Θεό. Ακολουθεί τις θεραπείες, είναι σε μια καλή φάση τώρα, είναι πολύ δυνατός, γνωρίζει ποια είναι η κατάσταση, δεν του έχουν πει ψέματα ούτε του έχουν χρυσώσει το χάπι” είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του “Πρωινού”.

Δείτε το video






Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”