«Κραυγή» αγωνίας από τη Νόρα Βαλσάμη: «Δεν είμαι καλά. Πως θα τα βγάλω πέρα δεν ξέρω, μου παίρνουν το σπίτι»

Στη Σύρο, η Νόρα Βαλσάμη ζει σε απομόνωση εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς αντιμετωπίζει τη θλιβερή απώλεια του συζύγου της, του Ερρίκου Ανδρέου.

Παρά τις προσπάθειες του ζευγαριού να ξεκινήσει μια νέα ζωή στο νησί, η υγεία του ηθοποιού δεν επέτρεψε την υλοποίηση των σχεδίων τους.

Ο θάνατος του Ερρίκου Ανδρέου έλαβε χώρα ενώ νοσηλευόταν σε ιατρική μονάδα, αφήνοντας τη Νόρα Βαλσάμη να αντιμετωπίσει μόνη της την πραγματικότητα.

Κατά τη συνέντευξή της στην εκπομπή «Επί Τόπου», η ηθοποιός εξομολογείται την κακή της κατάσταση υγείας και αναφέρει ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες στην εξόφληση των οφειλών της για το σπίτι της στη Ραφήνα, το οποίο απειλείται με πλειστηριασμό.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

«Δεν είμαι καλά, όχι. Περνάω μόνη μου και ήσυχα με τον γιο μου, τίποτα άλλο», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε: «Έχω ακόμα τη μέση μου».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως δεν βλέπει παλιές ταινίες πλέον, παρά μόνο του άντρα της. «Δεν βλέπω τις παλιές ταινίες. Τώρα βλέπω τον Παπαφλέσσα του Ερρίκου. Του άντρα μου. Ξαφνικά έτσι απότομα το είδα. Δεν βλέπω τις παλιές ταινίες, δεν μου αρέσουν», εξήγησε.

Τέλος, είπε: «Στη Σύρο είμαι. Δεν κατεβαίνω κάτω στη χώρα. Είμαι στο σπίτι μου κλεισμένη, δεν μπορώ να περπατήσω πολύ».

Related posts

«Ποταμός» η Έλενα Τσαβαλιά για τον Σεφερλή: «Ο Μάρκος δε με ήθελε και τον τιμώρησα με…»

Βαρύ πένθος για την Δανάη Μπάρκα: Το σπαρακτικό αντίο & η στήριξη στην οικογένεια της

«Μαύρισε ο ουρανός» για τον Νίκο Χατζηνικολάου – Η ανακοίνωση που τον λύγισε