«Κόντεψα να σκοτωθώ»: Παραλίγο ατύχημα για τον Αντώνη Κανάκη λόγω της κακοκαιρίας Ιλίνα

Η κακοκαιρία Ιλίνα, έχει χτυπήσει τις τελευταίες ώρες την βόρεια και κεντρική Ελλάδα, με έντονες βροχοπτώσεις και τοπικές καταιγίδες, οι οποίες είναι αρκετές για να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στους κατοίκους.

Ο Αντώνης Κανάκης μάλιστα, λίγο πριν φτάσει στο πλατό του «Ράδιο Αρβύλα», το οποίο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, παρολίγον να έχει σοβαρό ατύχημα.

Το σοβαρό ατύχημα που είχε ο παρουσιαστής

Όπως αποκάλυψε όταν βγήκε στον «αέρα» η κατάσταση λόγω της κακοκαιρίας είναι αρκετά δύσκολη.

«Καλή εβδομάδα και καλό μήνα. Η εκπομπή θα ολοκληρωθεί αν δεν πλημμυρίσουμε. Δεν φαντάζεστε τι γίνεται εδώ στη Θεσσαλονίκη. Κόντεψα να σκοτωθώ. Όχι, αλήθεια! Κόντεψα να σκοτωθώ, να τρακάρω δηλαδή. Φαντάζομαι πάρα πολλοί άνθρωποι είχαν, δυστυχώς, τέτοια ατυχήματα και πολλοί κόντεψαν να τρακάρουν. Δεν είμαστε καλά σε αυτή τη χώρα, δεν είναι δυνατόν οι δρόμοι να είναι σε αυτή την κατάσταση. Ρίχνει μια βροχή και μαζεύονται σε όλες τις κατευθύνσεις λίμνες με νερά, οι οποίες παρασύρουν το τιμόνι. Ο άλλος ο οδηγός – χωρίς να φταίει ο άνθρωπος – σου πετάει νερό στο παρμπρίζ και χάνεις την ορατότητά σου», είπε ο Αντώνης Κανάκης για την περιπέτεια που πέρασε.

Related posts

Ζόρια για τον μπαμπά Θοδωρή Μαραντίνη: «Μεγαλώνω μόνος μου 2 παιδιά, περνάω δύσκολα»

Αννα Φόνσου: «Έντυσα & έβαψα τη νεκρή αδερφή μου, έμεινα 5 μήνες μαζί της στον τάφο μέσα στο νεκροταφείο»

10 λέξεις ήταν αρκετές για την Κάρμεν Ρουγγέρη: «Με τα χρήματα του ελληνικού λαού βολεύουν τους δικούς τους»