Κόλαφος ο Σταύρος Σβήγκος: «Aν μου βάλεις τραπ μπορεί να πέσω από τον 5ο»

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot Weekend ήταν ο Σταύρος Σβήγκος, οποίος εξομολογήθηκε πώς προτιμά να ξενυχτάει προκειμένου να μείνει λίγο μόνος του με τον εαυτό του.

Όσα αποκάλυψε

Αρχικά ανέφερε: «Δεν βρίσκω χρόνο με τον εαυτό μου. Μόνο νύχτα που μπορεί να ξενυχτίσω και να πω ότι τα είπα με τον εαυτό μου. Τον ελεύθερό μου χρόνο προσπαθώ να είναι με το παιδί.

Όταν θέλω να είμαι μόνος μου ή πρέπει να κοιμίσω το παιδί και να ξενυχτίσω, ή δεν τον έχω. Ο ελεύθερος μου χρόνος είναι το παιδί μου. Είμαστε πολύ δεμένοι, είναι φασάρα αυτό που ζω, είμαι πορωμένος μπαμπάς. Είναι ταυτόχρονα και φιλαράκι, ταυτόχρονα έχεις και ευθύνη για το τι άνθρωπος θα βγει στην κοινωνία.

Θέλω να μην είναι ένας άνθρωπος που να έχει κλειστεί στον εαυτό του, να κοιτάει τη ζωή του και να περιμένει να περάσει. Είναι μεγάλη παγίδα η απομόνωση στην σύγχρονη εποχή. Δεν ξέρω πώς θα είναι στις επόμενες γενιές το κομμάτι με τα social media. Περιμένω να δω πώς θα μεγαλώσει και τα ερεθίσματα που θα παίρνει από φίλους και σχολείο, πώς θα τα διαχειριστεί.

Επειδή έχω συγκεκριμένα ακούσματα στο σπίτι και έρχεται να μου βάλει τραπ. Εμένα αν μου βάλεις τραπ μπορεί να πέσω από τον 5ο, ειδικά με αυτούς τους στίχους που είναι γεμάτο μισογυνισμό. Δεν μπορώ να του βάλω φρένα αλλά πρέπει να δω πώς θα το διαχειριστώ για να μην του δημιουργήσω κόντρα.

Σε αυτή την ηλικία με έχει ρωτήσει πράγματα που με φέρνει σε αμηχανία. Με ρωτάει πώς γίνονται τα παιδιά, πώς ο νονός του έχει δύο μπαμπάδες. Του τα εξήγησα. Με το θέμα δουλειάς που με ρωτάει γιατί δουλεύω και του εξηγώ ότι πρέπει να τρώμε και να αγοράζουμε πράγματα».

Δείτε το video


Related posts

«Οι ζωές των παιδιών μας…»: Δύσκολες ώρες για την Εριέττα Κούρκουλου, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα

Βροντερό «όχι» για Γιάννη Μπέζο και Ναταλία Τσαλίκη: «Οι γονείς μου δε μου έδωσαν ποτέ…»

«Ήταν δύσκολο να μιλήσω για τη σεξουαλική μου ταυτότητα… η αντίδραση της μητέρας μου δεν ήταν η καλύτερη»