Κόλαφος ο Π. Σεραφείμ: «Πιστεύετε πως οι ομοφυλόφιλοι θα θυσιάσουν Ίμπιζα και Μύκονο για να γίνουν γονείς»

Λάβρος για μια ακόμη φορά ο Αρχιμανδρίτης της Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως, π. Σεραφείμ.

Μιλώντας στο MEGA σήμερα δύο μέρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο π. Σεραφείμ αναρωτήθηκε αρχικά αν «θέλουμε να γίνουμε γονείς ή ιδιοκτήτες;»

Όσα ανέφερε

«Δεν θέλουμε να δώσουμε αγάπη για την αγάπη, αλλά για τα δικά μας θέλω. Δεν μπορεί να υπάρχει οικογένεια ανάμεσα σε δύο γυναίκες, γιατί δεν παράγουν γένος», είπε σε άλλο σημείο.

Αφού κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «ευθύνεται για την αμάθεια της ελληνικής γλώσσας» άσκησε κριτική και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «αυτός ο νόμος έγινε για τον εγωισμό του ξανθομπούμπουρα».

Αναρωτήθηκε επίσης: «Πιστεύετε πως οι ομοφυλόφιλοι θα θυσιάσουν την Ίμπιζα και την Μύκονο για να γίνουν γονείς;».

Στο θέμα είχε αναφερθεί και ο Μητροπολίτης Δημητριάδος λέγοντας μεταξύ άλλων πως «κάποιοι συνειδητά υπέγραψαν και ψήφισαν να υπάρξουν παιδιά που δεν θα γνωρίσουν ποτέ τη μάνα που τα γέννησε και δεν θα πούνε ποτέ τη λέξη: “μαμά”, “μητέρα”. Τι κρίμα!».

Τι είπε ο Παύλος Μαρινάκης

Μιλώντας στην ΕΡΤ για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, δήλωσε ότι «πέρασε ένα νομοσχέδιο που έχει αξία. Ισότητα στον πολιτικό γάμο. Πλέον δεν υπάρχουν παιδιά ενός κατώτερου Θεού». Όπως δήλωσε όλοι οι πολίτες είναι ίσοι και θα παύσουν να είναι αόρατοι. «Η πράξη θα απαντήσει στις ανησυχίες όλων όσοι διαφωνούν. Δεν υπάρχει ζήτημα αμφισβήτησης του ιερού ρόλου του πατέρα ή της μητέρας. Δεν υπάρχουν ζητήματα γονέα 1 και γονέα 2 ή παρένθετης μητέρας», επισήμανε.

«Η κυβέρνηση νομοθέτησε με τη ψήφο και άλλων κομμάτων και αυτό είναι μια καλή στιγμή για το Κοινοβούλιο» σημείωσε ο κ. Μαρινάκης. Ερωτηθείς για τους βουλευτές που επέλεξαν την αποχή ή την καταψήφιση δήλωσε ότι «η Νέα Δημοκρατία βγαίνει πιο δυνατή. Δεν υπάρχει κατηγοριοποίηση των βουλευτών. Αυτή η κοινοβουλευτική ομάδα είναι η πιο αρραγής. Δεν τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας». Σημείωσε, μάλιστα, ότι «πυρήνας της πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η ενίσχυση της οικογένειας, η μητέρα, ο πατέρας και τα παιδιά και όλα όσα με τα οποία έχουμε μεγαλώσει».

Related posts

«Κάγκελο» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Παικταράς του Εκατομμυριούχου έχασε μέσα από τα χέρια του 30.000€!

Σοκάρει η Σοφία Βόσσου: «Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν 37 κιλά»

Ξαφνικά «χιόνια» στο ΜEGA: Έπεσε… μαύρο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων!